изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:57 EEST
УЧЕНИЧКАТА СВЕТЛАНА ДИНКОВА СТАНА "МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ"    
Мис & Мистър 20-годишната Светлана Динкова спечели голямата награда от 2000 лв. на първия по рода си конкурс \"Мис естествен бюст\", който се организира от столичния клуб L.A.  и Нео Продакшън.

    Известната с нощният си живот в Кърджали Светлана Динкова спечели  конкурса \"Мис естествен бюст\". Състезанието се проведе в столицата. Тийнейджърката Светла, наричана още Нощта, е плод на любовта между жена от Казахстан и кърджалиец. Родителите отдавна са разведени. „Моята зодия е Риби и първото нещо, с което ме впечатлява  един мъж е неговото сексуално излъчване. Обичам да ме глезят\", твърди кърджалийката, която от известно време се подвизава в Пловдив. Светлана получила парична награда, а така също и сребърна карта за клуб L.A. за цялата 2010 година и френско шампанско.  

10 претендентки заявиха желание за участие, но бяха допуснати само седем поради наличието на силикон в три от кандидатките. Първия по рода си конкурс беше председателстван от актуалната корица на сп. Плейбой и Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова.

 

В журирането й партнираха още гласовитият певец Иво Гюров, \"Най-добрия модел на България за 2009\" Благовест Анев, собственикът на модна агенция \"ES line models\" Евгени Евтимов и представителят на кафето на звездите Николай Ангелов.

Три тура нажежиха страстите в столичния клуб като с интерес публиката очакваше трети тур, в който се видя коя от претендентките има най-красив естествен бюст. Момичета от Велико Търново, София и Перник бяха основните конкурентки.

Първото място спечели ученичката в една от Пловдивските гимназии Светлана Динкова. Тя е родена в Казахстан, но от няколко години живее в Пловдив със семейството си. Тя е зодия Риби и първото нещо, което харесва в един мъж, е неговото сексуално излъчване. Пред журито тя сподели, че обича да я глезят и да я обичат. Светлана получи 2000 лв., златна карта на клуб L.A., испанско шампанско и бельо.

 

Останалите момичета, класирани в тройката, получиха сребърни карти от L.A. клуб, предметни награди и малки финансови поощрения за смелостта и присъствието си на сцената от студио за красота \"Ейнджъл фейс\".

Кандидатките показаха как пеят, отговаряха на въпроси на журито, една от претендентките пя в дует с Иво Гюров, а класираната на второ място Ади Николова показа уменията си в лечебния масаж върху Благовест Анев - Бест модел на България. Публиката се забавляваше и с еротичните танцьори на \"Нео Продакшън\", както и с изпълненията на Пламена и рапърите Турбото и Експлисит. www.hotnews.bg

10 претендентки за “МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ”

 
 


Сходни връзки

УЧЕНИЧКАТА СВЕТЛАНА ДИНКОВА СТАНА "МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди