изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:01 EET
Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка    
Ред и сигурност19-годишна ученичка от Минния техникум в Бобов дол с четирима младежи са правили групов секс в класна стая на училището. Полицията разследва две версии за случилото се. Едната е, че 19-годишната Ивона И. е била изнасилена от 18-годишния Денис Петров-Джината, който е единадесетокласник в същата гимназия. 17-годишният Кирил Боянов Васев, ученик в Благоевград, 20-годишният Антон Альосов Киров-Пумата, син на лекарката от Спешен център в Бобов дол Светла Кирова, и 20-годишният Емил Кирилов, всички от Бобов дол, са участвали пише в. "Струма"

Емил Кирилов и Антон Киров работят като миньори в “Мини Бобов дол”.

Грозната сцена се разиграла на 22 януари, когато Ивона И. държала изпит по български език, за да завърши 13-и клас, при учителката Веска Бориславова. След изпита Ивона заедно с Денис, Кирил, Антон и Емил била хваната от чистачка в гимназията в момент на груповия секс. Тя алармирала директорката на гимназията Иванка Шалева, която не била в този момент там. Бобовдолски полицаи веднага започнали издирване и задържали четиримата младежи в 3,50 часа след полунощ. Те са останали в ареста първо за 24 ч., след това още 72 ч. с прокурорско нареждане, след което са освободени. Няколко дни след инцидента Ивона И. е подала жалба в РПУ - Бобов дол, че е била изнасилена от четиримата. Ученички от Минния техникум вчера твърдяха, че Ивона е в болницата в Бобов дол. Репортер на “Струма” я потърси там, но се оказа, че момичето не е търсило лекарска помощ в миньорския град. Ивона бе потърсена и в дома й, но и там не бе открита.

Най-вероятно жалбата е била пусната, след като родителите на момичето са разбрали какво се е случило в училище.

Вчера директорката на Минния техникум Иванка Шалева заяви: Наистина инцидент има, по случая се води следствие. Наказани са учители и помощен персонал, които са допуснали да се случи такова нещо в техникума. Денис Петров е трудно дете. Преди това е учил в Техникума по туризъм в Сапарева баня, откъдето е изключен, и дойде при нас. Те са четири деца. Конфликтен е, нищо друго не мога да ви кажа. Дали ще бъде наказан Денис Петров, това ще реши инспекторатът в Кюстендил, откъдето беше направена обстойна проверка, уточни директорката.

Тя разгони учениците, излезли извън очертанията на двора, за да не дават информация какво се е случило в подопечната й гимназия. Ученици споделиха по-късно, че учителката по български език Веска Бориславова веднага е била уволнена дисциплинарно, което потвърди и началникът на РИО на МОН в Кюстендил Радостина Новакова. Гимназистка сподели, че вчера сутринта по време на първия час са стачкували против уволнението на Веска Бориславова. Те са настояли тя да се върне на работа, тъй като не е виновна за сексскандала.

http://blitz.bg

Сервитьорка съди Митьо Пищова за сексуален тормоз на работното място

Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!

Арести в Иран заради групов секс

Митьо Пищова забъркан в сводничество

Пребитата с бухалки моделка Деси Зидарова: Нямам табута в леглото, много обичам секса!

Предлагат пари за групов секс на тризначките

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!

И двата пола обичат груповия секс

Камелия е преродена жрица на оргиите

Албанец плаща 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пайнер”!

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

ДРОГА И ГРУПОВ СЕКС РАЗСЪРДИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЛОРА КАРАДЖОВА

 


Сходни връзки

Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди