изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:52 EEST
Кардам е парализиран    
Новини

Прикован на легло, на практика парализиран, без никакви признаци на движение по тялото си, със закачени за него безброй медицински апарати. Това е в момента състоянието на Кардам Търновски, първородния син на Симеон Сакскобургготски, който от 23 януари пак е в болница заради усложнения, съобщи днес испанският в. \"Ел Коррео Гайего\", цитиран от АСН.



 

Изданието припомня, че българският престолонаследник е постъпил в спешното отделение на Клинико де Сантяго, в град Сантяго де Компостела, област Галисия, заради висока температура и трудно дишане. По-късно е преместен в самостоятелна стая в болница \"Провинсиал де Кончо\", където е и в момента, а до него неотлъчно е съпругата му Мириан Унгрия.

Князът от доста време не може да се храни и затова получава необходимите вещества през тръбичка, отбелязва изданието.

Кардам оцеля при зверска катастрофа на 15 август 2008 г., когато ягуарът му се удари и преобърна на един от входовете на Мадрид. Благородникът дълго време след това беше в кома в мадридската болница \"12 октомври\". Съпругата му също пострада сериозно при инцидента, но бързо се възстанови и се зае да се грижи за мъжа си, който вървеше към подобрение и макар прикован на легло, реагираше на миризми и светлина и беше започнал да се раздвижва.

Влошаването му обаче идва съвсем неочаквано и дори лекарите не знаят или не искат да кажат от какво е предизвикано. Източници от обкръжението на Сакскобургготски отказаха да коментират и посочиха само, че царското семейство е решило да не прави никакви изявления, докато Кардам не се оправи.
http://world.actualno.com

Княз Кардам катастрофира, има тежки травми

Състоянието на княз Кардам остава тежко

Кардам Сакскобургготски изпадна в кома

Кардам излезе от дълбока кома, мига с очи

Царят и царицата разделени?

 


Сходни връзки

Кардам е парализиран | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди