изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:18 EEST
Разследват групово изнасилване в училище    
Ред и сигурност
Полицията разследва сигнал за групово изнасилване на 19-годишно момиче на 22 януари в Професионалната гимназия в Бобов дол. Чистачка на училището заварила 19-годишна ученичка от гимназията да прави секс с двама ученици - единият от същото училище, а другият от Благоевград, и двама миньори от местните мини.


Ученичката е подала сигнал в полицията още същата вечер, че е била изнасилена, а след предприетите оперативни действия четиримата мъже са задържани, каза началникът на местното полицейско управление Румен Сираков.

"Наложени са наказания на 7 души от педагогическия и непадагогическия персонал в училището заради станалото. Случилото се е ужасно, но никой не е застрахован", каза директорката на учебното заведение в миньорския град Иванка Шалева пред Дарик.

Един старши учител е дисциплинарно уволнен, а други двама са с последно предупреждение. По случая е извършена и проверка от Регионалния инспекторат по образованието.
"Съдействахме на училището и то получи от министерството финансиране за видеонаблюдение, включително и на двора. Предложила съм с доклад до министъра на директора да бъде потърсена дисциплинарна отговорност. Направени са предписания, с точни срокове за изпълнение, за подобряване работата в училището", каза началникът на Регионалния инспекторат Радостина Новакова. Тя е изпратила писма до всички директори на училища в областта за засилване на пропускателния режим. dir.bg

Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка

 


Сходни връзки

Разследват групово изнасилване в училище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди