изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/

ОВЕН - Неизвестността ви създава напрежение, но за баланс имате и добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство.

ТЕЛЕЦ - Липсата на средства може да промени решението ви за нещо мащабно, но няма да се откажете. Потърсете начини за подобряване на бюджета си, за да не губите от инерцията.

БЛИЗНАЦИ - Работете без излишен шум около себе си и не изтъквайте заслугите си. Денят е подходящ за планиране на проекти, в които да си личат смелите ви идеи. Имате сили да се справите с трудностите.

РАК - Целите ви са реализуеми и постижими, стига да си партнирате с подходящите хора. Съвместните ви начинания ще дадат резултат и това ще повиши устрема ви към нови територии.

ЛЪВ - Любопитни сте за света около вас и с интерес ще се отнесете към предлагащите ви се възможности. С хора от професионалната ви среда ще дискутирате проблеми, отразяващи се на работата.

ДЕВА - С усмивка и добра дума ще привличате доброто към себе си. Това ще ви сближи повече с околните, които също ще изразят отношението си към вас, а то няма да ви разочарова.

ВЕЗНИ - Без особени усилия ще привличате вниманието върху себе си. Ако предпочетете своите начини за справяне със ситуацията, ще успеете, макар и с цената на повече усилия, но такива сте вие.

СКОРПИОН - С отговорното си отношение към работа ще постигнете повече от нещата, към които се стремите. Въпреки умората и раздразнението запазете приветливото си поведение.

СТРЕЛЕЦ - Ролята на балансьори ви приляга отлично, стига самите вие да сте в хармония със себе си. Имате причини да се покажете подготвени по въпрос, който предстои да бъде обсъждан с колегите.

КОЗИРОГ - Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви.

ВОДОЛЕЙ - Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви.

РИБИ - Оставете дългосрочните цели и се погрижете за текущите си задължения. Добре съзнавате, че промяната, която предстои ще ви наложи и ограничения, но избора си е ваш.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди