изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:28 EEST
Изнасилената ученичка заснета в клип с 12 мъже    
Новини Заснет с мобилен телефон клип на ученичката Ивона Иванова, която прави секс с 12 мъже, ще бъде предоставен на съда като доказателство. Това заяви приятел на четиримата обвиняеми в изнасилването на Ивона - представил се с името Радослав, докато течаха разпитите пред дежурен съдия в Дупнишкия районен съд, съобщи \"Фокус\".

Делото е образувано по жалбата за групово изнасилване в класна стая в Професионалната гимназия в Бобов дол на ученичката от 12 клас Ивона Иванова. Адвокатът на девойката Ивайло Алексиев обясни, че в съдебна зала днес е разпитвана Ивона в присъствието на посочените от нея четирима насилници - Емил, Денис, Кирил и Антон.

Докато течаха разпитите обаче приятелят на обвиняемите Радослав заяви, че Ивона е правила секс с 12 момчета миналата година на абитуриентски бал. Клипът се разпространявал сред момчета от Бобов дол и щял да бъде представен като доказателство в съда. Според Радослав на 22 януари Ивона доброволно е правила секс с момчетата, срещу които е внесла жалба. Според него жалбата има само една цел - с това дело Ивона да спечели пари.

След като излезе от съдебната зала, Ивона обяви, че няма такова нещо. На двама от обвиняемите - Антон Киров и Емил Кирилов, които са пълнолетни, е наложена мярка за неотклонение “подписка”. Останалите двама Денис Петров и Кирил Васев, които са ученици, са под надзор на инспектор Детска педагогическа стая. Досъдебното производство срещу четиримата е образувано по член 152 от Наказателния кодекс за изнасилване.

Пред дежурния съдия ученичката е потвърдила, че Емил, Денис и Кирил са упражнили срещу нея сексуално насилие след изпит в училището на 22 януари. По време на изпита учителката по български език Веска Бориславова, която била квестор, казала, че отива да пие кафе, а в класната стая останала Ивона сама. Тогава при нея влезли Денис, Емил и Кирил, а Антон останал да пази на вратата, за да не дойде някой. Пръв насилил момичето Емил, а след това и Кирил. Според Ивона, всичко това продължило в класната стая около 30 минути, след което насилниците й си тръгнали.

“Насила ме сложиха на чина, свалиха дрехите ми, не успях да се измъкна. Тримата ме изнасилиха, а Антон стоеше и пазеше на вратата”, оплака се момичето пред Дупнишкия районен съд. Момичето разказва, че насилниците я заплашили, че ще й разбият главата.   

Тогава тя започнала да се облича, а в този момент в класната стая влязла чистачката, видяла я и разбрала какво се случило. Ивона подала жалба на 31 януари в полицията, след което четиримата насилници били задържани. Момичето обясни, че има приятел, който много държи на нея и напълно я подкрепя. Тя заяви, че ще иска насилниците й да бъдат осъдени. http://blitz.bg

Разследват групово изнасилване в училище

Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка

Сервитьорка съди Митьо Пищова за сексуален тормоз на работното място

Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!

Арести в Иран заради групов секс

Митьо Пищова забъркан в сводничество

Пребитата с бухалки моделка Деси Зидарова: Нямам табута в леглото, много обичам секса!

Предлагат пари за групов секс на тризначките

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!

И двата пола обичат груповия секс

Камелия е преродена жрица на оргиите

Албанец плаща 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пайнер”!

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

ДРОГА И ГРУПОВ СЕКС РАЗСЪРДИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЛОРА КАРАДЖОВА

 


Сходни връзки

Изнасилената ученичка заснета в клип с 12 мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди