изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:03 EET
Зверски секс в кабинет по литература    
Общество

\"Хванаха ме здраво - да не мърдам. Държаха ме Емил и Кирил. Джинката ме съблече и ме хвърлиха на един от чиновете. Емил го направи първи, проникна отзад. После и Кирил, като той използваше и пръстите си. Чувствах се ужасно. Мъките ми не свършваха с това. Изправиха ме до чина, а Джинката ме застави да го хвана за... Пипнах го с лявата ръка. Изсъска ми: \"Искам свирка\", \"Духай, ма!\".



Отказах и Джинката ме остави. Не знам какво му стана, едва ли му е било жал за мен, или се е притеснил от нещо. Молех ги да спрат, крещях, плачех. Не се смилиха, а и никой не чуваше отвън. Накрая ме заплашиха: \"Ако кажеш на някого, ще загазиш. Ще ти счупим главата.\" Излязоха си, а аз плачех и почнах да обличам дрехите си. Така ме завари леля Станка, чистачка в училището.\"

Това сподели брутално изнасилената тийнейджърка от Бобов дол Ивона И. (19 г.). Зверството било извършено в кабинета по литература в професионалната гимназия в миньорския град. На 22 януари т. г. Ивона се явила на изпит по бюджетно счетоводство като ученичка на свободна подготовка от 12 \"а\" клас. Момичето останало от последните, предаващи работата си. Като излязла, била нападната от четирима и вкарана в кабинета по литература.

Според разследването на полицията и дознанието изнасилвачите са Денис П.-Джинката (18 г.), който е възпитаник на същото училище, Кирил В. (17 г.), който учел в Благоевград и двама миньори от Бобов дол Антон К. (20 г.) и Емил К. (20 г.). Първоначално те бяха вкарани в ареста за 72 часа. По-късно Антон и Емил бяха пуснати срещу \"подписка\" , а Денис и Кирил са под надзора на инспектори от Детска педагогическа стая. Обвинението срещу извършителите е по чл. 152 от НК - изнасилване от повече от едно лице, каза наблюдаващият случая прокурор Емил Павлов вчера.

\"Ивона е свито и кротко момиче, едва 40 килограма. Можем да си представим как се е чувствала срещу тия четирима ербапи. Много тежко престъпление, казвам го и като полицай, и като родител. Според нас има изнасилване. Това обаче ще го докажат и преценят дознанието и прокуратурата\", каза вчера шефът на РПУ-то Румен Сираков.

Според различни коментари в града в случая може и да не става за 100-процентово изнасилване. Вадят се и аргументи - у Ивона били намерени нейни снимки с момчетата, които тя обвинява. Вчера следобед съдия повторно разпита девойката и четиримата. Приятели на момчетата пък обявиха, че Ивона правела доброволно секс с 12 съученици на абитуриентския си бал.
http://www.trud.bg

Изнасилената ученичка заснета в клип с 12 мъже

Разследват групово изнасилване в училище

Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка

Сервитьорка съди Митьо Пищова за сексуален тормоз на работното място

Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!

Арести в Иран заради групов секс

Митьо Пищова забъркан в сводничество

Пребитата с бухалки моделка Деси Зидарова: Нямам табута в леглото, много обичам секса!

Предлагат пари за групов секс на тризначките

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!

И двата пола обичат груповия секс

Камелия е преродена жрица на оргиите

Албанец плаща 150 000 евро за групов секс с шест певици от “Пайнер”!

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

ДРОГА И ГРУПОВ СЕКС РАЗСЪРДИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ЛОРА КАРАДЖОВА

 


Сходни връзки

Зверски секс в кабинет по литература | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди