изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:23 EEST
ОБРАХА СИБАНК В ДОБРИЧ    
ОбществоНеизвестни са обрали клона на СИбанк в Добрич миналата вечер, научи НДТ.


Информацията бе потвърдена от директора на Областната дирекиця на МВР комисар Стефан Йончев. Извършено е професионално, каза той за НДТ. Комисар Йончев обясни, че е проникнато през мазите. Обирджиите изкъртили бетонна плоча и така влезли в гражданския трезор. Задигнати са пари и ценности, стойността все още се изяснява. Сигнал за кражбата е подаден в полицията сутринта от служителите на частната фирма, които се грижат за охраната.
Работи се по случая, огледът все още продължава, каза комисар Йончев. По думите му, е вдигната на крак цялата дирекция.
В 11 часа, когато трябваше да започне получаването на песнии, банката все още не работеше с клиенти, видя репортер на НДТ. Отвори врати в 11.20 часа.

"Малко преди 7 часа е проникнато в гражданския трезор на банката. Всички системи на банката за сигурност са сработили и са подадени сигнали до охранителната фирма. Липсват две касетки от трезора. Със собствениците им вече е установена връзка. Хората, които притежават касетки в трезора могат да бъдат спокойни, че не им липсват ценностите. Няма откраднати средства на банката, не е задигнат нито лев", заяви за НДТ ръководителят на корпоративни комуникации на банката Даниела Боянова.
На място екипът на НДТ установи, че апашите са се опитали да взломят и банкомата. Няколко плочки от теракота са откъртени, но бандитите не са достигнали до пари в машината.     


Очаквайте подборности.
 


Сходни връзки

ОБРАХА СИБАНК В ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБРАХА СИБАНК В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-08 @ 15:46 EET
Абе какво става в този град? Си банк обрали тотопункт обрали прочухме се в цялата родна БГ с този полицай .Срамувам се че живея в този град.
ОБРАХА СИБАНК В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-25 @ 23:00 EET
при положение че има толкова злато и евра на кой му трябва банкомат и още нещо това са само хора които са наясно със всичко това  хора които знаят всички подробности кой ще иде да копае там където не е влизал и кой знае кой какво държи в банката !А госпожата как ще докаже че чула по дарик радиото за инцидента ! Кога е чула и кога е съобщила на баща си и хоп той в 11 както пише е у банката  !БЪРЗИ РЕАКЦИИ ПОДОБРЕ И ОТ ПОЛИЦИЯТА ! знае ли някой аз какво имам в банката никой незнае освен тия от банката !
ОБРАХА СИБАНК В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-27 @ 17:08 EET
ех комисарю комисарю  !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди