изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:38 EEST
Сестрата на Илия Павлов убита заради застраховка живот?    
Новини Двойното убийство в американското градче Дейл сити на сестрата на Илия Павлов и нейния син Пол Уилсън миналия понеделник разбуни духовете и на застрахователните компании в Америка. Оказа се, че жертвите са имали застраховка живот. Кой ще вземе парите сега - питат се всички?

За бруталното убийството е обвинена 47-годишната рускиня Наталия Уилсън, сегашната съпруга на Лестър Уилсън.

Бившият съпруг на Славка - Лестър, е извън подозрение, както и настоящият - Филип. Размерът на застрахователната сума не е потвърден официално. Сега със семейните дела на зачернената фамилия се  занимава снахата Дарина, която живее във Вашингтон.

Филип Николов за кратко след нещастието бе в Балтимор при приятели, а отскоро се е настанил при Павлова по нейна покана - докато трае следствието.

Помолен да коментира застраховката като евентуален мотив за кървавото престъпление, бащата на Славка - Павел Найденов, каза пред "ШОУ": 

"В САЩ е прието да си правят застраховки живот... Ама аз дори не знам със сигурност за Славка какво е. Както говорят за милиони, не го вярвам - по-високата сума иска и по-високи вноски.

Следствието във Вашингтон ще каже. Да се види и кой й е помагал на тая... Тя или е луда, или се е полакомила за пари. От застраховката ли, от нещо друго ли - не знам. Обърках се вече. Ама тя, ако е луда и безимотна, може да си го е помислила - че парите от застраховката ще отидат при бащата на Полчо".


Цялото интервю – в новия брой на в. „ШОУ”

/БЛИЦ

ВСИЧКО ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА СЕСТРАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СИНА И В САЩ

 


Сходни връзки

Сестрата на Илия Павлов убита заради застраховка живот? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди