изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:00 EEST
Притискали Жоро Главата да говори срещу Маргина    
Ред и сигурност
Да подпише показания, че Красимир Маринов-Големия Маргин е шеф на наркоканал, са поискали от Георги Славов-Жоро Главата. Това заяви самият той днес пред състав на Пловдивския районен съд по време на заседанието за мярката му за неотклонение, съобщи Дарик радио.


По думите му  магистрати от Върховна касационна прокуратура в София са го посетили преди 20 дни в ареста и само му казали, че ако подпише документа, ще бъде на свобода. От Жоро-Главата е поискано и да свидетелства и срещу другия задържан заедно с Маргина - Стефан Бонев-Сако. Славов обаче заяви, че е отказал да подпише подобни показания, тъй като се притеснява за живота на детето си.

Пловдивският районен съд отказа да смени мерките на Георги Славов и охранителя му Пламен Иванов с по-леки. Двамата остават в ареста, тъй като реалната опасност  да извършат ново престъпление не е отпаднала, мотивираха са магистратите. Срещу тях е повдигнато обвинение за хулиганство, а само срещу Иванов и за неспазване на законовите изисквания при боравене с оръжие, с което е застрашил живота на много хора.

Двамата бяха подведени под отговорност заради участието им бой и стрелба на 10 януари пред нощен клуб „Бедрум\". След инцидента полицията задържа общо осем души. Разпитани бяха 27 свидетели. На предишното заседание на съда Жоро Главата заяви, че скандалът е предизвикан от хората на Владо Арабаджиев, син на на известния хотелиер Ветко Арабаджиев.

Днес освен двамата адвокати на Главата и охранителя, като частни защитници се явиха майката на Георги Славов и съпругата на Иванов. Според адвокат Станимир Вълчев, месецът в който двамата са в ареста, е изпълнил предназначението си и те трябва да бъдат пуснати, за да се грижат за семействата си и за хората, които работят за тях.

Определението подлежи на обжалване и протест в тридневен срок пред Пловдивския окръжен съд. dir.bg

Ганди - ключов свидетел за \"Октопода\"

Арестуваха Жоро Главата за масовия бой в Пловдив

Жоро Главата нападнал Владо Арабаджиев в Пловдив, бодигард гърмял

10 000 евро за секс с Николета? Забъркаха я в сексафера с италиански бизнесмен

Жоро Главата обвинен в изнасилване

Николета Лозанова: Тръгнах с Жоро без да се притеснявам, че приятелката му е бременна!

 


Сходни връзки

Притискали Жоро Главата да говори срещу Маргина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди