изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:42 EET
Ученичката Ивона от Бобов дол признава: Не ме изнасилиха, само малко ми го вкараха!    
Новини Мъж на име Иво Кавала предлагал срещу 4000 лв. клип, в който Ивона прави секс с 12 мъже.

“Ами така е, като съм неустоима за момчетата!”, изцепила се по време на двучасовия разпит 19-годишната ученичка Ивона Христова от Минния техникум в Бобов дол, която след като беше хваната от чистачката Станка на калъп с четирима, ги обвини в групово изнасилване. В Бобов дол пък клипът, на който девойката прави секс с 5 момчета, бил ударил рекордно висока цена и се разпространявал срещу стотачка. Първи го тиражирал един от участниците в гаврата – 20-годишният Емил Кирилов, твърди местно издание.

По време на разпитите ученичката от 13-и клас първо признала: “Снимах се, но това е друго.” После обаче не издържала на по-заплетените въпроси и си го казала: “Добре де, не ме изнасилиха, само малко ми го вкараха. И четиримата”.

Училищният съвет е взел решение да се изчака с първоначално планираното наказание за квесторката Веска Бориславова, учителка по литература в техникума, която Ивона натопи, че излязла да пие кафе, докато си довърши писмената работа. Според следователите сцената, впоследствие обявена за изнасилване, се е разиграла в кабинет, нарочно избран от Ивона, тъй като вътре нямало записваща камера. Изпитът е бил приключил, а Бориславова вече си е тръгнала, когато Ивона по думите на обвинените ги поканила в кабинета.

В техникума твърдят, че палавата ученичка била отчайващо зле и повечето преподаватели й пишели оценки по милост, за да завърши. Оставащият изпит е бил по бюджетно счетоводство. Възпитаници на техникума и преподаватели са се нахъсали срещу нея след последните й изяви и твърдят, че е измислила всичко, за да одруса със сто бона “изнасилвачите”.

В коментарите по повод на инцидента Ивона е наричана от съучениците си “безсрамница” и “***”.

“Пускаха я да мине учителите, а тя за благодарност какво - посрами училище с половинвековна история” и Няма вина учителката, задето ''скъпото'' Ивонче си вдига ''опашката'' само при една дума”, са само малка част от коментарите.

Обвинените от девойката лица са: 18-годишният Денис Петров - Джината, който е единадесетокласник в техникума, Кирил Васев, на 17 години, 22-годишният Антон Тиров - Пумата и връстникът му Емил Кирилов. При прегледите по Ивона не са установени белези от насилие.
Чистачката също е категорична, че не е чула викове и дори била изненадана, когато нахлула в стаята и видяла Ивона и Денис, които се съвкуплявали под одобрителните погледи на голите помагачи. По думите на хигиенистката никой не е държал ръцете на жертвата.

Младежите били отстрани, докато Денис “работел” Ивона на една от масите.

Тя обаче твърди пред разпитващите я, че е била изнасилена от двама, третият я държал и я карал да му прави свирка, а четвъртият гледал да не ги изненадат, както и става.

“Останахме с Мартин, мой съученик, да допишем. Радослав и Димитър чакаха отвън в коридора и продължаваха да досаждат, да отварят и затварят вратата. Те са по-възрастни и не учат в училището, но бяха влезли. Квесторката изпрати ученик да им каже да се махат. Отвън се оказаха и Емил, и Денис, и Кирил, и Тони Пумата. Те всички са приятели. Съученикът ми Георги звънна по телефона на Тони Пумата и му каза: “Ивона е тука, ела след малко”.

Изплаших се, но не знаех какво ми готвят, тъй като имаше хора и течеше изпит. Квесторката каза по едно време, че отива да пие кафе и се връща след малко. Останах сама в стаята. Оказа се, че не е отишла на кафе, аз я чаках да предам работата си, ами си е заминала у дома. Така се оказах сама с четирима мъже. Емил се разпореди на Тони Пумата да излезе отвън на вратата, за да пази, ако дойде някой. Каза му: “Не пускай никой”. Хванаха ме за ръцете. Денис Джинката ме съблече. Събу ми и гащите. Емил и Кирил ме държаха за ръцете. Сложиха ме да легна на чина. Емил го направи пръв и проникна отзад. После Кирил проникна в мен. Използва и пръстите си. После ме изправиха до чина. Джинката ме накара да го хвана с ръка. Ето, с лявата ръка го хванах. С тази ръка. Искаше и... Каза: “Свирка, духай!”. Аз отказах. Той се въздържа и не проникна в мен, не знам защо.

Но съблече всичките ми дрехи, обарваше ме навсякъде, особено по гърдите. През цялото време крещях, молех се да престанат и плачех. Това продължи 30 минути. Накрая Емил ме заплаши: “Ако кажеш на чистачките или отидеш в полицията, като те видим сама навън, ще ти разбием главата.
Ще дойдем и у вас, ще разбием вратата и ще ви оправим и двете с майка ти!”

Оставиха ме гола, тръгнаха си. Аз плачех и се обличах, когато чистачката Станка влезе. Размина се с Джинката на вратата. Тя го попита: “Какво правиш?”, защото видя, че съм гола. Той отговори: “Нищо, думаме си”, и излезе бързо навън. Аз се облякох, а чистачката ме успокояваше. Казваше ми: “Не се притеснявай, всичко ще бъде наред”, гласи версията на Ивона.

Съученици на 13-класничката, присъствали на изпита, обаче твърдят, че всъщност Георги не звънял, а било обратното – на него му се обадили и той отговорил, че изпитът не е приключил. По думите на свидетелите изобщо не е било споменато името на Ивона, нито чието и да е друго име.

Разпитващите били изумени от подробностите, които девойката съобщавала без никакво притеснение, докато в същото време пред съда при гледането на мерките за неотклонение казвала, че е в силен шок и още не можела да се съвземе от преживяното. “Дано да мога да говоря, защото вече имах среща със съдия, но нещо ме сграбчи за гушата и се изпаметих. Понякога губя мисъл. Дори не знам къде се намирам”, оплака се пред местен вестник ученичката.

Чистачката Станка обаче разказва, че Ивона не плачела, както твърди, когато я сварила на калъп. Тя отърчала веднага при директорката, за да сподели какво е видяла, а оттам се стигнало и до сигнала в полицията. От думите на Ивона ставало ясно и че никой от изнасилвачите не се е празнил в нея. Така тя отхвърлила искането да си направи тест за бременност.

Съученици на “изнасилената”

твърдят, че била бройкаджийка и се хвалела колко мъже са я минали.

Освен всичко била пристрастена към секса на нестандартни места, в това число бобовдолска алея. Според твърденията тя се фукала, че е била общо с 18 момчета. На тясно девойката е признала за клипа с нейно доброволно участие, но твърдяла, че само петима са мъжете, с които го прави, а не 12, както се пишело. Въпросният клип не бил много разпространен сред съгражданите на Ивона заради високата цена, на която се предлагал. В момента един от държателите искал за него 4000 лева. Срещу тази сума мъжът, известен като Иво Кавала, предлагал на обвинените в изнасилването да им предостави клипчето, което щяло да им служи за контраобвинение срещу Ивона в клевета.

Камен ДИМОВ / http://blitz.bg

Зверски секс в кабинет по литература

Изнасилената ученичка заснета в клип с 12 мъже

Разследват групово изнасилване в училище

Групов секс в класната стая на гимназисти и миньори с 19-годишна ученичка

 Домашно порно с адреналинка заля нета18 +

 


Сходни връзки

Ученичката Ивона от Бобов дол признава: Не ме изнасилиха, само малко ми го вкараха! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди