изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:05 EEST
Извън закона: Секс с жива риба или в хладилна витрина    
ЛюбопитноСАЩ са известни като държава, в която са в сила и понякога меко казано "странни" закони, включително по отношение на секса.Най-малкото там дори намигване може да мине за сексуален тормоз. Ето още няколко примера: В Пенсилвания ако мъж получи ерекция на обществено място, трябва да плати 1000 долара глоба.

В Монтана е забранен хетеросексуален полов акт на трева. Не е ясно дали традиционните двойки са дискриминирани обаче, тъй като няма изрична забрана за еднополов секс. Тук не е разрешено и да се спи гол, както и... да се прави секс с жива риба. В щата Уайоминг законотворците наистина са помислили за всички варианти на сексуалния декор. Любенето в хладилна витрина на магазин например категорично е поставено извън закона.
Дамите, които се готвят да отидат в Охайо, трябва да знаят, че там не може едновременно да се носят пола и черни лачени обувки, защото в тях мъжете могат да съзрат отражение на интимните женски части. В този щат е забранен аналният секс, но пък никъде не е записано как се установява дали двойката се люби именно по този начин.
Също така остава неясно как следователите в Орегон ще докажат дали мъж е престъпил закона, шепнейки цинични думи на партньорката си по време на сексуален акт.
Разкрепостените мъже и жени поне имат възможност да си отдъхнат в Аризона, където представителките на нежния пол свободно могат да се разхождат по монокини. В този щат откритите гърди не влизат в графата "голота".
Разбира се не само САЩ са строги, когато става въпрос за секс. Във Великобритания е забранен сексът на мотоциклет - вероятно от съображения за сигурност, а в Индонезия обезглавяват мастурбиращите (изобщо или само публично?).
В Хонг Конг пък жената може да убие неверния си съпруг, но само с голи ръце, докато ревнивата му любовница може да му отнеме душата както си иска. www.vesti.bg
 


Сходни връзки

Извън закона: Секс с жива риба или в хладилна витрина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди