изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:05 EEST
Почти половината мъже първо гледат гърдите след това лицето    
Любопитно Почти половината британски мъже участвали в ново изследване признават, че гледат първо гърдите на жената и след това лицето .  В това, най-голямo по рода си проучване, британски козметичен гигант по хирургична трансформация интервюира 3000 жени и 1000 мъже.


 Резултатите показаха редица отварящи очите истини за отношението на Великобритания към гърдите през 21-ви век, което би трябвало да е релавентно и за останалата част от света.
  
  Четири от десет мъже, признават че поглеждат гърдите на жените най-малко по 10 пъти на ден, а девет от 10 жени, проверяват задните части на съперници си по няколко пъти на ден.
  
  Четири от 10 жени казват, че страдат от "завист по гърдите" на свои приятелки и колежки с които работят, а 63 на сто от анкетираните искат по-големи гърди.
  
  Интересното е, че почти половината от всички разпитани мъже, твърдят че гърдите на партньорката им са красиви и не биха променили нищо по тях.

http://erotic.erogance.eu

ПАРАД НА НАЙ-ХУБАВИТЕ ГЪРДИ В НЕТА

 


Сходни връзки

Почти половината мъже първо гледат гърдите след това лицето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди