изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:20 EET
"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог!    
Новини Митко Полицая организирал секс на живо за баровски партита. Таен списък с манекенки по каталог са предлагали организаторите на еротичния бизнес в София, които бяха задържани като част от акция “Октопод”. На върха на пирамидата са били таксиметровият бос Марчело Джотолов и Митко Полицая – Димитър Метов. Полицейската разработка срещу двамата е започнала през лятото на миналата година. Подслушвани са техни телефони, проследявани са срещите им с лица от кримиконтингента на столицата.


До ВИП-списъка с манекенките са имали достъп само определени лица – по-скъпите момичета са предлагани на политици, влиятелни бизнесмени, както и на чужденци – представители на различни делегации, идващи на работно посещение в България. Записи от подобни сеанси са намерени в един от складовете на басейна “Спартак”, ползван като базова квартира от Алексей Петров.

30 лева на такси за осигурен клиент

Дейността на Митко Полицая и Марчело е обхващала над 30 публични домове, сред които “Велвет”, “Клеопатра” и “Кама сутра”.

В далаверата са били включени и таксиметровите шофьори от фирмата на Джотолов “Такси С Експрес”. За всеки осигурен клиент на някой от клубовете те са получавали от 15 до 30 лева в зависимост от нивото на самото заведение. В много от случаите таксиджиите са били наемани да извозват и самите момичета до частен адрес и обратно.

Благодарение на предишните си контакти с колеги Митко Полицая е успял да пребори конкуренти в бранша и си е извоювал силни позиции в еротичния бизнес. Доскоро територии в София бяха окупирали двама арабски бизнесмени, които освен със сексклубове са се занимавали и с внос на амфетамини. След настъплението на Митко Полицая те са се оттеглили и в момента държат само 15 сексклуба.

Митко Полицая (Димитър Метов) е прибирал оборота на 26 бардака в столицата. Той на свой ред е отчитал печалбата на Хамстера (Антон Петров), който е комшия и дясна ръка на арестувания като ъндърграунд бос бивш съветник в ДАНС Алексей Петров. Според справката на ДАНС, в която са описани публичните домове и стриптийз барове, които са били на подчинение на Полицая и Хамстера,

печалбата им на вечер е била между 60 и 70 бона

Между Митко Полицая и Хамстера в частта от бизнеса, включваща такситата на любовта и бизнеса с интимни изживявания, бригадир е Марчело Джотолов. 39-годишният мъж, който беше арестуван като един от важните хора в структурите на Алексей Петров, е съдружник в няколко фирми, като държи мажоритарен дял от акциите в "Такси-АЦ-Експрес", "Радиотакси-ФМ" и "Такси-А-Експрес". Марчело бил спряган и като “биг бос” в няколко публични домове, от които дърпал печалба. С Митко Полицая се били разбрали да не си бъркат в паничките и си прибирали уговорените проценти.

Свидетели описват Джотолов като жесток и силен мъж. Илияна Йорданова, една от тях, твърди, че той я държал два дни в апартамент и искал да подпише запис на заповед за 230 хиляди евро. Когато видял, че не поддава, Марчело Джотолов опитал да я сплаши: "Имаш майка, имаш баща, имаш семейство. Ако не подпишеш,

ще те продадем като проститутка в Амстердам

Освен със силови функции Джотолов се е занимавал и с контрола върху таксиметровите фирми.
Солидни приходи хората на Трактора са имали и от “такситата на любовта”, които били принуждавани да делят оборота си с тях като данък печалба и под форма на застраховки. Таксиджиите трябвало да лепят гражданска на стъклата си в точно определени офиси на “Лев инс” и да си оправят колите в сервизи, които ги друсали като тузари, а не като свои хора.

Разследващите проверявали връзките между “Такси С Експрес” и недолюбваната между бакшишите фирма “Омега транс”. Работещите в нея били известни с това, че бръмчали най-вече във вечерните и нощните часове. Компанията тръгнала с няколко “табуретки на колела”, като обслужващо звено на няколко сврени в полите на Витоша бардаци, но за година и половина такситата увеличили бройката си и започнали да работят и през деня. Шефовете на “такситата на любовта” не били стриктни в контрола и повечето бакшиши друсали клиентите си на “проститутската” тарифа – с помпи.

Ченге с биография

Митко Полицая е бившо ченге. За него се говори, че още докато бил под пагон, контролирал верига от публични домове на Баретата, впоследствие обаче се вързал с Хамстера. Митко Полицая бил запазил връзки и контакти с бивши колеги, които го предупреждавали кой публичен дом се канят да думнат. На него пък се дължали част от успешните акции срещу бардаци в последните години, като по този начин разчиствал сметки с конкуренцията.

Щом надушил какво се мъти около Трактора, Митко Полицая духнал веднага. Появи се обаче слух, че не само ченгетата го издирвали, за да го тикнат в ареста. По следите му били пуснати килъри, защото имало опасения, че ако го натиснат, може да сдаде фронта и да изпее нещата, които знае за върха на пирамидата.

Освен Метов, в бизнеса със сексуслуги са участвали още няколко бивши полицаи и барети по думите на разследващи. Те имали точно определени функции, сред които охраната на публичните домове под крилото на Полицая и Хамстера, а също и силови акции в конкурентни бардаци.
В описа на ДАНС са включени данните за два взривени публични дома в столицата преди време и последвал уличен екшън, при който с куршуми са надупчени двама.

Стрелбата на столичния булевард “Никола Вапцаров” на 9 септември 2008 година е отзвук от взривовете през стриптийз баровете “Пантера” и “Казабланка”. Раненият при уличната пукотевица Владимир Казаков бил уговарян за свидетел срещу хората на Трактора. Мъжът е получил седем рани в областта на дясната част на гръдния кош. Ранен при престрелката е и връстникът му Калин Станчев, който за разлика от Казаков, който е осъждан по член 316, е нямал регистрирани крими прояви.

Според архивите на 29 януари 2001 година Владимир Казаков е пребит в ромската махала на Ботевград и даже се наложило да му се прави мозъчна операция. След прострелването му културистът клекнал на хората на Хамстера и обещал да не им прави проблеми. След взривовете за “Пантера” и “Казабланка” сводниците започнали да си внасят прилежно и чинно такса спокойствие от 5 до 8 бона на месец.

Клубовете

Момичетата, които са били наемани от хората на Полицая, са започвали работа като танцьорки, но с уговорката, че могат да изпълняват и сексуслуги. Повечето от тях са посещавали клиенти и на терен. От известно време Полицая е въвел и специална услуга, търсена най-вече при партита – секс на живо
между жени.

В най-скъпите клубове, ръководени от Полицая и Джотолов, солидни приходи са идвали и от консумацията. Например бутилка шампанско там е струвала между 1500 и 3000 лева. Самите момичета пък са били инструктирани да не се заговарят с евентуални клиенти, преди те да им поръчат нещо.

100 г уиски в тузарските заведения, ръководени от престъпната група на “Октоподите”, пък стрували между 200 и 500 лева.
И трите клуба – “Велвет”, “Клеопатра” и “Кама сутра”, са оборудвани със стаички за консумация. За да се добереш до тях обаче, трябва да си бил регистриран като специален клиент.

Мария НИКОЛАЕВА,
Камен ДИМОВ
http://www.blitz.bg

"ОКТОПОД" - ВСИЧКО ЗА НОВАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "НАГЛИТЕ"

Венета Харизанова: Не съм виждала каталог за секс с манекенки

 


Сходни връзки

"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог! | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог!
Автор: Anonymous да 2010-02-26 @ 08:26 EET
Ужас! Как може двадесет години под носа на политицчи, полицаи и кметове да има такива ужасни неща. Да ползват децата ни за проституки. Вярвам, че техните са на сигурно място. Ако искат всички заедно могат за една година да стане нашата държава рай - спокоино може да се движим, нека да измислят някакво производство за да работят хората, а не да ровят по кофите. Не им вярвам вече..., а ако не вярваш значи не съществуваш.
"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог!
Автор: Anonymous да 2010-02-27 @ 17:15 EET
ами тук нашите в Д обрич  какви са същите ама тукашния октопод е една  една голяма тарантула и всички знаем ама  си траем   и чакаме някой да ни спаси ама то така нестава  !
"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог!
Автор: Anonymous да 2010-03-12 @ 01:25 EET
kakvo 4aka6 ot tozi oblasten,nali go vijda6 kolko e smotan,ta toi ne e vijdal ni6o osven selski kyrvi i kradliv brat,kak 6e se bori s prestapnosta,kogo 6e hva6a,na brat si srednia

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди