изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:59 EEST
Адреналинката Яна: Майката на бившия ми мъж също ме биеше!    
Интервюта

 След шокиращото порно в интернет, което представи адреналинката Яна в съвсем различна светлина, вече ставаме свидетели на истинската открита война между нея и бившият й годеник Ивайло. Двамата извадиха кирливите си ризи на бял свят и с общата мръсотия могат да се напишат романи.



Яна директно обвинява Ивайло, че е гей и наркоман, който мастурбирал, докато гледа гей порно! Шокиращото откровение адреналинката направи пред сайта на Николай Бареков Bnews. На стола пред журналиста ексадреналинката разкри цялата истина с факти от живота си.

- Кой точно пусна порноклипчето с теб?

- Това не мога със сигурност да кажа, тъй като не съм го видяла с очите си, но съм убедена, че това е бившият ми годеник Ивайло. Освен мен, мъжът от клипа и Ивайло никой друг не е знаел за съществуването на това видео. По пътя на логиката стигнах до него. Този запис се съхраняваше в моята поща и след тригодишно съжителство Ивайло попадна съвсем случайно на него и явно го е съхранил доста добре. Подготвил го е за някакъв такъв момент – като форма на отмъщение.

- А защо според теб е избрал точно този момент?
- Защото е напълно отчаян и емоционално съкрушен отвсякъде. Но искам да кажа заради хората около мен, които ме успокояват, дори съжаляват заради появата на това видео, че този клип е нищо в сравнение с онова, което съм преживяла преди 6 месеца.

Освен това красавицата сподели още и шокиращият факт, към който вероятно биха се присъединили и редица други неизвестни жени у нас – че съпругът й отказвал да прави секс с нея след раждането на детето им. Малкият Емил също се оказал потърпевш в скандалните битки, които родителите му стартираха в публичното пространство. Майката на малкия Емил споделя, че е преживяла истински ужас в къщата на дизайнера, след като се оженили и “розовият период” преминал. Отношенията им започнали да се изострят. Вина за това имал той, тъй като бил със сприхав характер и често правел скандали без повод от нейна страна. Скандалите се дължали на постоянни прояви на ревност, пише в решението на Бургаския районен съд от 8 декември 2009 г. Иво не я пускал да излиза от къщи. Взимал й парите и документите за самоличност. Отправял й подигравки, заплашвал я. Освен че я обиждал и тормозел психически, бащата на детето й й посягал и физически.

- Как точно те тормозеше Ивайло?
- Удрял ме е с ръце по главата,

стискаше ме за шията, когато се опитвах да викам за помощ.

Но той не само че ме биеше, но за мен по-унизителното беше, че ме плюеше, докато ме удряше, докато ми късаше дрехите и ме обиждаше през цялото време.

- А защо е бил този побой над теб? Какъв беше поводът?
- Поводът беше, че “Господари на ефира” ни бяха организирали прощално парти – на мен и на Жана, в наша чест, защото напуснахме. Ивайло ми звънял в 2 ч., аз не съм си чула телефона, след което с екипа се преместихме на друго място и в 3 ч. в съвсем нормално състояние се прибрах вкъщи. Поводът да ме пребие беше, че аз не съм си вдигнала телефона. В съда той се оправда с това, че се бил притеснявал за мен дали случайно не съм била катастрофирала, но понеже не бях катастрофирала, е решил да ми нанесе побой. За мен този човек не е психически нормален, още повече че и преди този побой с него сме имали и други проблеми – на сексуална основа.

- Какви по-точно проблеми?
- Малко след като забременях, той отказваше, нямаше желание да прави секс с мен, което аз отдавах в началото на това, че съм бременна и много мъже се притесняват от това. След това обаче, на втория месец след раждането, Ивайло системно си заспиваше пред телевизора, докато една сутрин аз останах шокирана от видяното.

- Шокирана от какво? Заради този случай ли казваш, че той е гей и наркоман?
- Да! Една сутрин останах шокирана, когато го хванах да извършва неприлични неща, гледайки филми за възрастни със секс между мъже. Той опита да замаже положението и да го обърне на шега. Чух от общи познати

в Англия, че докато е учил там, е имал връзки с мъже.


Той е моден дизайнер и явно в тези среди това е някаква традиция. При него личи проблемът с мамините синчета, които са презадоволени във всичко. Животът в Англия е достатъчно разкрепостен и явно това също го е тласнало към мъжете. Употребата на наркотици също има принос за това. Не съм го виждала пряко да взема наркотици, но зная, че го прави. Аз също съм пушила трева, признавам си.

- А докъде е стигал в издевателствата си над теб Ивайло?

- Издевателствата му стигнаха до предела още същата вечер, когато след един час разправия на стълбите детето започна да плаче. Майката на Ивайло през цялото време си стоеше горе в квартирата, докато ние долу се карахме жестоко. Аз поисках да видя Емо, майка му през това цялото време го дундуркала горе. Ивайло ми каза така: “Не, ти няма да видиш детето си, ще стоиш тук”. Изпаднах в такова отчаяние и бях ужасена, че чак стигнах дотам да му се моля да видя детето си, при положение че преди 5 мин. ме е плюл и удрял. Действието се развива 3-4 ч. през нощта. На сутринта кошмарът продължи, защото аз поисках да си тръгна и започнах да си събирам нещата. Ивайло не ме пусна и в 3 следобед полицията дойде, защото нямаше как да тръгна. Той ми счупи и телефона, за да не мога да се обадя на никого. Малко преди това обаче се бях чула със сестра ми, която всъщност изпрати двама наши приятели да ми помогнат. Но понеже той не пусна и тях в квартирата, те звъннали на полицията.

- Яна, ти си известна личност, защо не си споделила по-рано за тези проблеми?
- Защото не исках да се разбира, аз изобщо не се гордея с това – много е грозно. Неприятно ми е и не исках хората да стават свидетели. Малко ме беше и страх, защото не знаех какво мога още да очаквам от този човек. Вече има ограничителна заповед да не ме доближава, но

няма да се учудя, ако реши да ми посегне по някакъв начин отново.

Човек е способен на много лоши неща, когато самият той е лош!
Положението станало нетърпимо, когато в семейните разправии се намесила и майка му Мариана. “Тя не само, че не ми помогна, но дори също ме удари по главата няколко пъти, когато се опитвах да си взема детето и да избягам от къщата”, разкрива Яна. На 4 февруари ексадреналинката дори показа и медицински документ, че е била пребита от Ивайло, преди да го напусне.

- Яна, говори се, че ще се появят още видеоклипчета с твое участие?!
- Възможно е да бъдат пуснати и други порноклипчета с мое участие, но това не ме вълнува. Аз получих заплаха по скайпа от Ивайло, че има филмчето и ще го пусне. Но никога не съм вярвала, че ще го направи.

- А чувстваш ли се виновна по някакъв начин?

- Не, не се чувствам виновна. Виновен трябва да е този нискоморален човек, публикувал подобен клип с майката на своя син в интернет. Ивайло явно е решил да ми отмъщава по този начин.

- Появата на подобни клипове в публичното пространство не е ли начин известните личности у нас да привличат вниманието към себе си?
- Не съм привърженик на този вид реклама. Аз, ако исках да си правя реклама, щях да приема предложението на “Плейбой” и дори да взема пари, защото в случая с клипчето не съм получила нищо. То е правено преди 5 години, а мъжът във видеото е тогавашният ми приятел, с когото ходих 3 години. Освен той и аз за кадрите знаеше единствено бившият ми годеник Ивайло. Записа го изтрихме с мъжа от клипчето още тогава, но неотдавна бащата на детето ми ме сюрпризира, че притежава клипчето и смята да го разпространи.

- Кой е новият ти приятел? Какво правиш в момента, с какво се занимаваш?

- Казва се Данчо и не е мъжът от клипа, както вече, надявам се, стана ясно. Запознахме се през декември миналата година – малко след официалния ми развод. Той е с 10 години по-голям от мен и има дете, тъй като преди години е бил също женен, но отдавна не живее със съпругата си. В момента аз си живея в Бургас заедно с Емо – той е всичко за мен, грижа се за него, обичам си го. Иначе се занимавам с художествена гимнастика – това, което съм завършила, обучавам деца и това ми доставя удоволствие. Засега нямам предложения от телевизията, не съм имала предложения.
По думите на очевидци Данчо побеснял, когато се появил порноклипът, още повече когато станало ясно вследствие на думите на Яна, че предполагаемият разпространител на видеото е бившият й съпруг Ивайло. Сега Яна и новото й гадже обмисляли как може да се докаже това, за да подведат под отговорност бившия й съпруг. В светските среди се говори, че Ивайло пуснал клипчето в интернет от ревност, след като видял, че връзката между Яна и Данчо е сериозна.
Версията на Ивайло за „семейните войни” разбира се, е пълна противоположност:

Бившият годеник Ивайло Леков: Не съм я удрял, тя е лош родител!

Заряза двумесечното бебе и се дрогираше навън

- Г-н Леков, вие ли пуснахте порноклипчето на Яна в интернет?
- Нямам нищо общо с това, а и за първи път го виждам това клипче. Шокиран съм и съм погнусен. Единственото, което знам, е, че в него участва бившата ми годеница.

- Яна твърди, че сте взели клипчето от личния й имейл?!

- Това не е вярно. Аз съм потресен. Не че не ги правим тези неща, но мисля, че това е позирано. Който си ги е правил, да си носи отговорността. Аз не съм виждал и не съм го публикувал. Възмутен съм от поведението на Яна и ме е срам, че съм бил с този човек. Имам уважение единствено, че е майка на сина ми.

- Кога за последно видяхте сина си Емил? Известно е, че имате ограничителна заповед, която обаче е за Яна, а не за сина ви?

- Видях сина си последно през декември. С Яна се чух по Коледа и отново ме засипа с обиди и заплахи. Звъня ми скоро пак, но не й вдигнах, защото няма какво да говоря с нея. Ще слушам отново обвинения. Давал съм й всичко, видяла е толкова красиви неща. Нищо толкова лошо не се е случило, просто в момента усеща загубата и гредата, която сама си е вкарала заради глупостта и горделивостта си. Аз ходя на всяко 11-о число до Бургас, защото детето е родено на 11-и. Детето ми се сваля пред блока, където живее Яна, и го виждам за не повече от 10-15 мин. Това, ако е виждане... това е една подигравка. Не ми се позволява да го взимам, да го разходя, да спи при мен.

- Посягали ли сте й, защото тя твърди, че сте я пребивали?
- Нищо лошо не е видяла. Напрежението й може да е от родилни депресии, промяна в живота на Яна на 180 градуса, както тя самата казва... липсата на редовен сексуален живот, защото след раждане тези неща се променят. Аз лично имах напрежение във връзка с кризата... Тя си замина по много грозен начин, след 12-часово подиграване и цирк от нейна страна. Не съм я гонил никога, както казва. За съжаление трябваше да се сезират органите на реда за скандала, тъй като дойдоха някакви хора да ме заплашват, трябваше да стане тук някакво жестоко меле и в присъствието на майка ми, която е на 57 години, нямаше как да си го позволя, защото съм достатъчно интелигентен човек... Драмата започна, когато един път

се прибра в нетрезво състояние под въздействието на определени стимуланти,

които не мога да конкретизирам. Беше в неадекватно състояние. И това, при положение че каза, че ще се прибере в 23 ч. Прибра се в 4 сутринта. Повече от 10 пъти не си вдигна телефона, дори не направи опит да се обади и да каже, че ще закъснее, да попита как е 2-месечното ни дете. За мен това не е нормално поведение на майка, която трябва да кърми. И мисля, че имам право да й държа сметка кога и в какво състояние се прибира.

- Удряли ли сте я?
- Не, въобще никакво насилие не е имало. Това са някакви спекулации с някакво смешно медицинско, с което не знам как се е сдобила. Не ми се говори за това, но е абсолютно невярно, че е имало насилие. Делото между нас продължава. Съжалявам, че не я оставих преди време. През 2007-а катастрофирах с мотора. Тогава цялата бургаска гилдия беше втрещена от нейното поведение. Аз падам с мотор пред нея, припадам и ме взима линейка, никой не знае какво се случва с мен. Приятели идват отвсякъде, прибират ми мотора, оправят документи с КАТ, а

Яна отива на парти... докато аз пътувам към Бургас в линейка.

Тя дори не се качи в линейката, а ние преди един месец сме се врекли в любов, сгодили сме се и сме направили план за сватба. И наистина жалко, че не съм го оценил, и простих след време... Така тя видя, че може оттук нататък всичко да бъде простено.

- Яна има нов приятел, познавате ли се с него?

- Ами да, има си нов приятел от началото на декември, който дори си позволява да ме заплашва. Знам единствено, че се казва Йордан Иванов и е от Бургас. Занимава се с някакви татуировки господинът.

- А вие с какво се занимавате?
- Със сериозен бизнес. Имам 52-ама служители. Бизнесът е семеен. Свързан е с архитектура и дизайн. Мога да кажа, че съм здраво стъпил на краката си. В свободното си време карам мотор и скачам с парашут.

Историята на скандалния порноклип
Скандално 8-минутно домашно порно се появи преди броени дни из цялото интернет пространство, което успя да изстреля бившата адреналинка Яна на първите страници на всички родни издания. След раздялата с Ивайло се предполага, че той решил да отмъсти на развратната блондинка, разпространявайки навсякъде във виртуалното пространство навръх празника на влюбените „Св. Валентин” клип, в който Яна се изявява досущ като жрица на любовта. Защото малко преди това пък, както пръв в. „ШОУ” писа, тя успя да осъди бащата на детето си за домашно насилие. Той няма право да доближава бившата си приятелка на по-малко от 100 метра, въпреки че Ивайло обжалва решението на съда. Така драмата между Яна и бившият й годеник заприличва досущ на хард сериал! Припомняме, че преди време Ивайло обвини танцьорката, че не е добра майка, че не му разрешава да вижда сина си, че се прибирала в ранни зори от среднощни купови, докато бебето било самичко, гладно и жадно. Проблемите помежду им започнали, след като Яна забременява. Детето не било планирано, а Ивайло не бил готов да става баща, нейният живот също се преобърнал на 180 %. Заради бременността си Яна напуска „Господари на ефира” и на нейно място веднага идва нова адреналинка. Месец, след като родила, блондинката си събрала багажа, взела детето и се изнесла, прибрала се в Бургас при родителите си. Причината била домашно насилие!


Адреналинката Яна снимала всичките си изневери

Ексадреналинката Яна е снимала почти всичките си сексподвизи през последната година, научи репортер на вестник „Женски Тайни” от доброжелатели. Русокоската се превърна в най-коментираната личност у нас заради сексуалните си подвизи, които станаха достояние на цяла България. Коментарите в интернет са доста разнообразни. По-голямата част от тях са в подкрепа на Ивайло. „Как няма да я бие. Русата *** ходела да се друса, да се шиба и да се снима, докато той е гледал детето й. Малко й е бил боят!“, казва потребител с никнейм Kristin.

Втори порноклип на адреналинката?
Няма и 48 часа след появата на горещия клип с адреналинката Яна и читатели подпалиха мрежата с коментари, че се очаква ново, още по-занимателно видео с нея. Потърсена за подробности, героинята на първото филмче призна пред БЛИЦ: "Изморена съм, не искам да се занимавам повече с това. Попитайте този, който ги пуска", давайки ясен знак, че визира бащата на детето си.

Анелия ПОПОВА  / http://www.blitz.bg

Порно клипове и снимки от всички изневери на адреналинката Яна?

Адреналинката Яна: Правих секс в тоалетната на "Макдоналдс". Правила съм го и в Морската градина

Адреналинката Яна ходи с женен мъж. "Плейбой" не я искал. Ха-ха

След порно клипа на адреналинката Яна - нов хит в YouTube

 

ВИЖТЕ РАЗГОВОРА НА БАРЕКОВ С ЯНА

Бившата адреналинка Яна се сдоби със „Златен скункс”

Aдреналинката Яна снимала всичките си изневери

18+ Втори порно клип на адреналинката Яна?

Очаквайте в интернет! След адреналинката и Преслава в порноклип

Бившият на адреналинката Яна: Търся си правата в съда

Бившият мъж на адреналинката Яна твърди: От приятели научих за порното

Как различните медии интерпретираха темата „Порно с адреналинка“? + видео

Домашно порно с адреналинка заля нета18 +

ОЩЕ ЗА АДРЕНАЛИНКИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Галена разказва за нейния порноклип

Малина: А сега накъде?

Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината

Емануела с порно на телефона си

Братовчедката на Азис Ася се залюби с фолк певец

Азис изсмука сланина, за да снима очаквания порноклип с Малина

ГЛОРИЯ СЕ ИЗВИНИ НА ПРЕЗИДЕНТА ЧЕ СИ РАЗПАСАЛА ЦИЦИТЕ, А НЕ КЕСИЯТА ПО КОЛЕДА

ШЕСТОКЛАСНИЧКА ОТ ДОБРИЧ СЕ ЗАСНЕ В ПОРНОКЛИП И ВЛЕЗЕ С НЕГО В ИНТЕРНЕТ

Мъж изнудвал русенка с порно снимки

Нежно порно клипче на Николета, Златка и Андреа ! Лесбо-страсти бълбукат във ваната

Ученическо порно скандализира Шумен

Мартин Стоев пуска порно клипче на фолк певицата Бриана

Забъркаха Риана в порноскандал

Ученици гледат порно с учител

Магазинер напивал момчета, снимал порно с тях

16-годишен ученик разпространявал порно клипове

МИЛИЦА СИ ПОКАЗА КАТЕРИЧКАТА

ГОЛИ СНИМКИ В НЕТА И НА ДЕСИСЛАВА. И ТЯ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ /18+/

 


Сходни връзки

Адреналинката Яна: Майката на бившия ми мъж също ме биеше! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди