изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:36 EET
Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието    
Мис & Мистър Лазарина Стефанова грабна короната „Seniora Belleza Millenium“ 2010 на конкурса за омъжени дами, който се проведе в Санто Доминго и беше обявена за най-красива жена на хилядолетието.


Лазарина, която е „Мисис България Свят“ 2009 се бори за короната с красавици от 36 страни от 5 континента. Да стане Missis Millenium е най-голямата победа за българка на международния конкурс досега, коментираха организаторите.
  Короната й бе предадена от миналогодишната победителка от Доминикана, чиято страна бе домакин на конкурса.
  "Много се стреснах от голямата конкуренция – призна след пристигането си у нас Лазарина Стефанова и разказа: Фаворитка ми беше дамата от Пуерто Рико, невероятно красиви бяха и представителките на Ямайка,САЩ и Русия. Всички бяха пристигнали с цели екипи гримьори, стилисти, фризьори. Беше внушително", разказва тя.
  Лично организаторът на конкурса – г-н Джасол Кабрал останал силно впечатлен от нашето момиче и я покани на едноседмична почивка в Доминиканската република.
  Тя обаче беше нетърпелива да сподели радостта от голямата победа с близки и приятели в България, затова реши да се възползва от наградата си по-късно. Въпреки това новата Missis Millenium се върна с 2 денонощия по-късно от предвиденото. Самолетът й от Санто Домонго излетя с близо 13 часа закъснение. Проблем се е оказа лошото време в Европа и ураганът по крайбрежието на Франция и Испания.
  Все пак Лазарина Стефанова кацна на родна земя късно през нощта и веднага сподели първите си впечатления от конкурса.
  Във всеки от седемте дни на конкурсната програма, финалистките започвали репетиции още в 9 часа сутринта и почти през целия ден упражнявали хореографията. Най-важното, на което държало журито, била дисциплината и неизменната усмивка. Всяка участничка била подложена и на половинчасов индивидуален разпит.
  Накрая, всяка вечер завършвала с някакво състезание – за талант, елегантност, фешън шоу, карнавал. Тук нашето момиче отново блеснало и спечелило приза за най-елегантната участничка в конкурса. За тоалета й се погрижиха от бутик Bridal fashion, които я облякога с рокля на Pronovias.
  Най-тежко за Лазарина било посещението във дома за стари хора В Санто Доминго.
  Иначе плажовете и слънцето били в изобилие, а от малкото, което видяла, Лазарина е сигурна, че това е една фантастична страна. Още повече, че конкурсът в Доминиканската Република съвпадна с националния празник на страната, което добави още много емоции и възможност да видят пищните тържества, характерни за Латинска Америка. Силно впечатление направил на Лазарина паметникът на Христофор Колумб и манастирът, в който е живял, както и навиването на прочутите доминикански пури, които момичетата гледали в естествени условия.
  Лазарина си обеща да направи всичко възможно да се върне в Доминиканската Република и лично да предаде короната на следващата победителка догодина.  http://gossip.erogance.eu/

Избраха Мисис България 2009

Избраха Мисис България 2009


В гранд хотел София се проведе конкурса за красота за най-красива омъжена дама у нас "Мисис България 2009". От 15-те прекрасни дами, борещи се за престижната титла, четири от тях ще ни представят на четири международни конкурса.
Това са Екатерина Пецу - "Мисис България 2009 Планета", Капка Тодорова - "Мисис България 2009 Глоуб", Лазарина Стефанова - "Мисис България 2009 Свят", Елена Караколева - "Мисис България 2009 Вселена".

  Избраха Мисис България 2009   Избраха Мисис България 2009

Екатерина Михайлова-Пецу е на 34 години. Тя е издател и мениджър на списание F1 Racing за България.

Капка Тодорова е на 30 години, строителен предприемач, живее в София.

  Избраха Мисис България 2009   Избраха Мисис България 2009

Лазарина Иванова Стефанова е на 28 години, живее в град Банкя и е управител на тенис клуб. Има висше спортно образование. Лазарина е майка на две прекрасни госпожици – 4-годишната Мария и Стефания на 1 годинка.

Елена Касянова Караколева е на 32 години, живее в София и е омъжена от 14 години. Има 13-годишен син Георги и дъщеря Жаклин на 12 години. По професия е икономист, но сърцето й е в хобита като конна езда, мода и пътувания.

  Избраха Мисис България 2009

Водещите на конкурса Елена Ангелова - "Мис България 99" и Маги Желязкова - "Мисис България 2003", както и всички участнички бяха облечени в роклите на световно известните марки My Lady и Pronovias.

В тура, в който омъжените дами представиха семействата си, бяха облечени в тоалети на модна къща Перлита.

В паузите, в които те трябваше да сменят тоалетите си и да се подготвят за следващия тур свои песни изпя нашумелият напоследък млад изпълнител Стефан Илчев.

Всички участнички в престижния конкурс получиха подаръци и ленти от спонсорите. Най-много награди получи Даниела Иванова - Argus travel, Блясък, erogance и Grazia, която за съжаление не получи място в четворката.

Журито, председателствано от Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева, включваше някои от най-известните носителки на титлата "Мисис България" през годините - Катя Дунева (Мисис България Свят 2007), Яна Далакова (Мисис България Вселена 2007), Петрана Берисо – (първата носителка на титлата "Мисис България"), Милена Шаркова (Мисис България Глоуб 2008), Галина Недялкова (Мисис България Галакси 2008) Радостина Хаджииванова (Мисис България 2004), както и телевизионният водещ Сава Цеков и Анелия Петкова, официален дизайнер на конкурса.

След конкурса участничките се забавляваха в клуб Grand de Luxe, един от спонсорите на Мисис България 2009.

  Избраха Мисис България 2009


Източник: erogance.eu

Снимки:BiNet TV
1. Екатерина Михайлова-Пецу - Мисис България 2009 Планета и Галина Недялкова - Мисис България Галакси 2008
2. Милена Шаркова връчва короната на Капка Тодорова - Мисис България 2009 Глоуб
3. Екатерина Дунева предава короната си на Лазарина Стефанова - Мисис България 2009 Свят
4. Елена Караколева - Мисис България 2009 Вселена
5. Елена Караколева - Мисис България 2009 Вселена, Лазарина Стефанова - Мисис България 2009 Свят, Капка Тодорова - Мисис България 2009 Глоуб , Екатерина Михайлова-Пецу - Мисис България 2009 Планета
6. След конкурса участничките се забавляваха в клуб Grand de Luxe, един от спонсорите на Мисис България 2009

news.fashion.bg

 


Сходни връзки

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди