изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:57 EET
Маги Желязкова: Бареков ме излъга!    
Интервюта Знам за съществуването на каталог с известни манекенки и певици, които проституират, но не съм го виждала

Маги Желязкова е родена в София през 1974 г. Завършва “Бастилията”, както наричат 31-ва гимназия. Продължава с моден дизайн. През 1990 г. за първи път се качва на манекенския подиум. През 2003 г. печели титлата „ Мисис България”, през 2006 г. се снима за корица на “Плейбой”. Съвсем доскоро Маги беше и водеща на едночасовото шоу „В салона” по ТВ-2.

Преди няколко дни топманекенката сподели в сайта на Николай Бареков нещо изключително шокиращо – че е виждала прословутия ВИП каталог, съдържащ снимките и цените на елитни проститутки от модните и фолк средите. В нашия разговор обаче става ясно, че думите й са били крайно изопачени и тя е останала излъгана от Дудука. Ето каква е истината...

- Маги, преди дни ти направи сензационно разкритие – че съществува ВИП каталог, в който фигурират имената на проституиращи манекенки, фолкпевици и т.н. Откъде разбра за него, виждала ли си го наистина?

- Истината не е такава, каквато я представиха. Думите ми бяха тотално изопачени и в крайна сметка излезе, че съм казвала неща, които в действителност никога не са излизали от устата ми. Не, не съм виждала с очите си подобен ВИП каталог! Ето, казвам го пред теб с надеждата, че ще предадеш думите ми едно към едно. При Бареков очевидно бях подведена. Знам за съществуването на подобен списък, но мисля, че това не би трябвало толкова да шокира, защото не се споменава за първи път. Но искам да ти кажа, че това, че се говори за съществуването на подобен каталог с момичета, които работят на повикване, съвсем не става дума за момичета, които са модели в истинския смисъл на думата. Има си момичета, които работят като модели от години и никой никога не им е предлагал подобни неща, както и такива, които още в самото начало си идват с тази цел – да се продават.

- Написа се дори, че ти си давала като пример някакви тарифи за различните услуги?

- Да, за това ти говоря. Аз казах три приказки, към които са добавени след това някакви думи, цифри и сюжети, в които нямам участие. Също така не е вярно, че съм назовавала участието в подобен каталог на две „Мис България” – това е пълен абсурд! Не мога да повярвам как могат да бъдат изопачени думите на един човек, но е факт. Моите думи бяха, че има такива “Мис България”, които участват в подобни неща, и такива, които нямат нищо общо с това. Така съм чувала, но не мога да кажа имена или други факти, тъй като нито съм била там, нито съм им светила. Просто когато човек, който е от години в тези среди като мен в случая, неминуемо е дочувал за такива неща. Това е.

- На теб самата някога някой предлагал ли ти е нещо подобно – предлагал ли ти е например някаква сума, за да излезеш с него или нещо повече?

- Не, абсолютно откровено заявявам пред теб, че никой никога, никога, никога не си е позволил да ми предлага подобни неща. И искам да ти кажа, че подобно предложение до голяма степен си зависи от самото момиче. Това е въпрос на личен избор, на определено поведение. Има си жени, които тръгват напред с тази идея. Те идват от провинцията и това им е най-голямото желание – да станат манекенки, междувременно да успеят да се омъжат за богати мъже и да практикуват именно това, за което си говорим сега с теб. Това си е въпрос на личен избор! Аз самата никога не съм мислила, че мога да живея по този начин, и съм бягала далеч от тези неща. Никога не ми е предлагано, просто защото и поведението ми е такова. Ако имаш леко поведение, нормално е да те дръпнат и да ти предложат подобни неща. Но това съвсем не е само в манекенските среди, това се случва навсякъде. На ревюта с момичетата неведнъж сме обсъждали тази тема помежду си. Споменава се наличието на тези каталози, но в повечето случаи го слагаме в кавички, защото нито сме виждали, нито сме сигурни, че такова нещо наистина съществува. Но че има момичета, които се предлагат за пари, това е факт, не го отричам!

- Добре, а когато сте си говорели с останалите момичета, случвало ли се е някоя от тях да ти се оплаче от някакъв натиск или нещо друго?

- Не, никога. Пък и това са неща, които и да се случват в действителност, нито едно момиче няма да се навие да го сподели със своя колежка. Тя дори няма да си го признае, това са теми табу.

- Когато говореше за съществуването принципно на този ВИП каталог, споменавала ли си някъде, че в него попадат и фолкпевици?

- Не, категорично не съм. Ще ти бъде много благодарна, ако напишеш, че това не са думи, които съм казвала. Защото пак ми правят страхотни проблеми за нищо. Съгласи се, че аз не мога да застана и да кажа неща, за които не мога лично да гарантирам.

- Сподели ми в предварителния ни разговор, че ти е обидно – от кое по-точно?

- Обидно ми е заради цялото отношение, което се наслагва във времето. Много е гадно да се приравняват модели и „модели”. Самата аз работя вече 20 години като модел, продължавам все още. По същия начин го прави и Теди Велинова, и не само тя. Искам да ти кажа, че известността играе много лоши шеги. Има много набедени момичета, които по никакъв начин не могат да излязат от слуховете и нещата, които се пишат за тях; такива, които са набедени, че са правили подобни неща, че са участвали в някакви такива списъци и т.н., а всъщност те никога не са го правили. Това е много гадно!

- Като споменаваш слухове, кой е най-абсурдният слух, който си чула за себе си?

- Миналата година, когато се опитаха да ме разведат. Написа се, че съм щяла да се развеждам, а това е най-абсурдното нещо, писано за мен досега. С мъжа ми тогава дори се скарахме, защото тази клюка беше наистина гадно поднесена, независимо от неистинността си.

- Казваш, че си се скарала тогава с мъжа си. Какво ти каза той?

- Ами да, скарахме се заради тези лъжи и абсурди в пресата и накрая той ми каза: „Ето, виждаш ли твоята известност докъде ни доведе!”.

- Маги, а какво мисли твоето детенце, то на колко стана?

- На 8 годинки е. Следи кариерата ми, радва ми се, но аз съм спокойна, тъй като до момента не съм направила нещо, заради което семейството ми да се срамува от мен.

- Самата ти защо се ориентира към телевизията преди време?

- Защото усетих, че това е едно естествено продължение на това, което съм правила през годините. Мисля, че мога да водя добре един разговор, интересувам се от доста различни теми, адаптивна съм и смятам, че умея добре да задавам въпроси. Така се насочих към телевизията – просто ме харесаха и ми дадоха шанс да се развия. Хареса ми и се пристрастих към медиите. Надявам се и занапред да имам възможност да продължа с това, макар че сега нямам предаване.

- А защо всъщност свалиха предаването ти? Мисля, че рейтингът му не беше никак нисък...

- Ами няма го, политика на телевизията. Така е с предаванията – качват се и се свалят често. Рейтингът в случая не е повлиял, тъй като „В салона” имаше много добри цифри. Просто махнаха външните продукции, а с тях и моето предаване. В момента имам разговори с моята продуцентка и се надявам от септември развитието ми като водеща отново да е факт.

- Маги, за финал ще ми разкажеш ли малко за общата фотосесия, която си направи заедно с Благой Георгиев? Какво стана зад камерите?

- С него се работи много лесно, не съм имала никакви проблеми. Снимките минаха лесно и приятно. Темите ни на разговор с него зад камерите бяха за обзавеждане. Говорихме си за това, че той обзавежда къщата си, че ще купува пердета и т.н.

- А какво мислиш за скандалите в неговия живот – той заряза бременната си приятелка заради фолкпевицата Лияна?

- Животът си е негов - може да си прави, каквото пожелае. Може да е решил, че това е неговата половинка, не мога да преценявам от негово име. В този живот никой не е застрахован.

- Не мога да не те попитам и за покойния Георги Илиев, който беше кум на теб и съпруга ти. Какви спомени пазиш за него?

- Общувала съм много малко с него, но мога да кажа само хубави неща. На сватбата дойде при мен и ми каза: „Маги, ако някога имаш някакъв проблем и смяташ, че няма кой друг да ти помогне, аз съм човекът”. Тези думи за мен са абсолютно достатъчни, за да мога да преценя, че той е открит човек, който може и обича да помага, както и да се грижи за хората, на които е приятел. Когато го убиха, аз бях на морето, бях много близо до мястото, където се е случило всичко...

Едно интервю на Анелия ПОПОВА / http://www.blitz.bg/

Николета Лозанова с 300 паунда на час

Теди Велинова: Не съм била скъпа проститутка

Теди Велинова отмъкнала гаджето на Глория. Докато Глория страдала, манекенката свали Влади

Кои са най-сексапилните майки сред БГ звездите

Бивша на Коко Динев и рали съпруга се вихрят в еротични сцени

Благо Георгиев сваля манекенка, Неста и Каладзе му плащат

Маги Желязкова позира в оскъдно облекло за мъжко списание

Теди Велинова отново се съблече за Maxim

МАГИ ЖЕЛЯЗКОВА ЛЪЖЕ ЗА БРАКА СИ

Фотограф засне Маги Желязкова и Теди Велинова за

 


Сходни връзки

Маги Желязкова: Бареков ме излъга! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди