изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:15 EEST
Митове за мъжката сексуалност    
Любопитно Когато се говори за мъжете, често те са поставяни в определени рамки и им се лепват определени etiketi. Ето и някои от най-честите митове за силната половина на човечеството, разпространени сред дамите.

1. Мъжете обсъждат секса с приятелите си

Удовлетвореният от сексуалния си живот мъж е изключително сдържан на тема секс и това какво се случва под завивките му. Такъв маниер на поведение се свързва с детството, когато малките момченца не разказват на приятелите си за привързаността си към своите майки. Подрастващите пък с неохота признават за първата си любов. Ако в мъжка компания се говори за секс, то най-често е твърде неопределено или в сферата на фантазиите.

Трябва също така да се спомене и силно развитото чувство за собственост, което притежават мнозинството мъже.

2. Мъжете харесват едрогърди жени

Изключително силно разпространен мит. Трябва да се подчертае, че едва 25% от представителите на силния пол предпочитат едрогърди жени. Разбира се това е една от женските характеристики, които правят впечатление, но не бюста е решаващ при избора на партньор.

Психолозите пък са убедени, че предпочитанията към големи гърди идва от древността, като те са признак за здрава и репродуктивна жена.

3. Мъжете не ревнуват

Днес много от жените са уверени, че мъжете не изпитват ревност. Равнодушното поведение на много мъже в зрелостта на тяхната връзка и вярата им в техните половинки, в никакъв случай не означава, че ревността е изчезнала. До голяма степен мъжете прикриват това чувство, защото смятат, че като признак на слабост не им подхожда. Мисълта, че ревнуват им внушава чувство на неувереност в себе си, която те се опитват да прикрият.

4. Мъжете искат секс с две партньорки

Много често мъжете имат подобна сексуална фантазия. Сексът пред публика, която да оцени мъжкия талант е заложени в стремежа на силната половина на човечеството да се доказва и да демонстрира своето превъзходство. В основната част от случаите обаче, мъжете в действителност не искат да реализират тази си фантазия, защото осъзнават въздействието, което би имало това върху тяхната връзка. Другия проблем е страха, че може да не е толкова хубаво, както в техните мечти.

5. За мъжете е важна девствеността

Отдавна девствеността не е фактор, изискван от мъжете към тяхната избранница. Важното е нейното поведение, което да подсказва за целомъдрие, а не броя на сексуалните партньори преди това.

http://www.utre.bg

Еротика/Erotica

Идеалната жена припада след оргазъм

Сексуалната мощ на българския мъж е вече мит

Крум: Правил съм секс и с жени, и с мъже!

От гушкането без секс мъжете ни затъпяват

Интервю с пъшкаща жена №1 в света, следваща религия

От какво са най-често неудачите на мъжете в леглото

Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета

Сексът и... политиката

Афродизиаците

 


Сходни връзки

Митове за мъжката сексуалност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди