изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:19 EEST
Саркози и Бруни си кръшкат    
Любопитно Френският президент Никола Саркози и съпругата му, бившата манекенка, Карла Бруни имали извънбрачни връзки, съобщава британският в. “Сън“, позовавайки се на френските медии.

Слуховете, че президентът и съпругата му си изневеряват се появили за първи път в Туитър и били потвърдени от престижното неделно издание “Журнал дьо Диманш“. Според първото съобщение в Туитър Бруни имала връзка с музиканта Бенжамен Биоле.

Междувременно се вувука, че Саркози се утешил в обятията на 40-годишната министърка на екологията Шантал Жуано, която е и шампионка по карате.

Бруни от години била близка приятелка на Биоле и сега неофициално живеела с него в апартамента му в Париж ствърди френският сайт suchablog.com. Слуховете се потвърждават и от официалния сайт на неделното издание “Журнал дьо Диманш“.

Според вестника “бракът на президента е на доизживяване. Карла Бруни е влюбена в Бенжамин Биоле, а президентът намери утеха с Шантал Жуано“.

Това е първият път откакто двамата са заедно, когато се появяват слухове, че връзката им наистина е в криза.

Месеци след бурния им любовен роман и сватбата им три месеца по-късно, пресата постоянно предричаше, че бракът им ще трае само до края на президентския мандат на Саркози. Медиите често цитираха думите на Бруни, че “лесно се отегчава от моногамията“.

За първи път обаче толкова достоверен източник на информация потвърждава слуховете за извънбрачни връзки на президентската двойка. Говорителят на Саркози вчера отказал да коментира тиражираната в медиите информация./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Саркози и Бруни си кръшкат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди