изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:20 EEST
Фризьорка роди 3 часа след като разбрала, че е бременна    
Любопитно

Британска фризьорка родила момиченце само три часа след като разбрала, че е бременна, съобщи БГНЕС. 21-годишната Белинда Уайт от Бамтън, Девън, ходила на лекар няколко пъти през деветте месеца на бременността си, но лекарите й казали, че страда от тежка форма на синдром на раздразненото черво (ИБС) и от подагра. В действителност обаче тя била бременна със здраво момиченце, което се родило преди месец.



"Чела съм подобни истории в списанията, но никога не съм мислела, че действително се случват на хората и със сигурност не съм смятала, че подобно нещо може да се случи на мен", заяви госпожица Уайт.

Тя била с партньора си Уейн Бойлс, когато неочаквано започнала да ражда. Дъщеря им Луиз Бойлс била изродена от майката на Уейн, Силвия. Белинда разказва, че не се чувствала добре няколко месеца преди изненадващото раждане.

"С всеки изминал месец ми се струваше, че нещо се движи в мен. Но никога не съм смятала, че съм бременна, нито пък лекарите бяха на това мнение", допълва тя.

Госпожица Уайт отишла в местната болница в Тивъртън и лекарите й казали, че вероятно страда от ИБС. На Коледа тя отново била откарана в болницата, след като ръцете и краката й отекли и лекарите я уверили, че има подагра или алергия.

На 6 февруари, вечерта преди раждането на Луиз, Уайт отново била доведена в болницата с болки в цялото тяло. В 10 ч вечерта лекарите установили, че била бременна в третия месец, но в действителност била в деветия месец и Луиз се родила четири часа и половина по-късно в 2:30 ч през нощта. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Фризьорка роди 3 часа след като разбрала, че е бременна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди