изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:38 EEST
ЕГА ТИ КОЧИНАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ - И ПЕДОФИЛЪТ КУЗОВ РАБОТЕЛ ЗА СЛУЖБИТЕ    
Новини Осъденият за педофилия бивш депутат от "Атака" Владимир Кузов преди година и половина е бил агент под прикритие. Чрез бившия депутат е тярбвало да бъдат заловени висш магистрат и заемащ висок партиен пост политик, участвали в "корупционна схема", пише "168 часа".

Самият Кузов потвърди, че наистина е бил агент под прикритие. По думите му той никога не е говорил за това, тъй като са го накарали да подпише 8 декларации, задължаващи го да мълчи.

Според бившият атакист след педофилския скандал един от зам.-председателите на "Атака" му казал: "Владо, ние в партията знаем, че си невинен. Имам хора в прокуратурата, искаш ли да проверя какво се готви за теб?". Бившият депутат се съгласил и след няколко дни атакистът му обяснил, че има познат, който можел да му помогне делото срещу него да се върне за доразследване. Този познат обаче искал 10 хиляди евро преди връщането на делото и 10 хиляди след това. Кузов обаче веднага сигнализирал в ГДБОП за предложението. След като го изслушали, му предложили да запише "офертата" на касетофон, за да може "да се захванат" за нещо.   

От ГДБОП обаче много скоро правят тяхна проверка, въз осноава на която решават да действат. Така те сложили бръмбари на Кузов, които да записват всичките му разговори и го накарали да подпише 8 декларации, че е съгалсен. 

Кузов и бившият зам.-председател на "Атака" се срещнали в деня за плащане и тогава бившият атакист му казал, че историята се е раздухала и неговият познат се отдръпнал. /БЛИЦ 

Карбовски: БГ политиците приличат на свински черва

Парламентът изгони Кузов

ЕЛЕКСИРИ НА УПРАВЛЕНИЕТО НИ ПЕДОФИЛ ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ

Владимир Кузов: Прокуратурата категорично няма доказателства за моята вина

 


Сходни връзки

ЕГА ТИ КОЧИНАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ - И ПЕДОФИЛЪТ КУЗОВ РАБОТЕЛ ЗА СЛУЖБИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди