изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:26 EEST
Обичам секса, бил съм с много жени!    
Интервюта Искрен Пецов: Братът на Волен Сидеров е нудист, но ме помолиха да не говоря за това.

Искрен Пецов е роден на 7 септември 1963 г. в Русе в семейство на учители. От 1973-та живее в София. Завършил е ВИИ "Карл Маркс" – София, но го знаем не като икономист, а като латинозвезда и най-известния bg нудист. Досега има записани над 50 песни и 15 видеоклипа. От 1993 до 1999 г. работи в Дарик радио като водещ и продуцент. Бил е водещ и в Канал 1, Нова телевизия и 7 дни, където участва в първото еротично култово предаване „Нощен магазин”. През 1996 г. основава група „Латинопартизани”, с които работи и до днес.
Неженен, но обвързан, баща на две деца на 17 и 3 г.

.........................................
- Ти беше един от водещите на култовото еротично предаване „Нощен магазин”. Кой е бил най-скандалният ти гост и с какво те шокира тогава?

- Васко Каталиев от Бургас. Той е музикант, колега, приятел. Изпи две водки преди ефира, за да се отпусне, а после наистина се отпусна. Разказа доста скандални „случки”

с... едно магаре!

- С приятелката ти и майка на децата ти - Диди Дрингова, сте известни като заклети нудисти. Вярно ли е, че един от най-добрите ви приятели нудисти е Пламен, братът на Волен Сидеров, компютърен специалист?
- Имам молба да не говоря за това, съжалявам...

- Чувала съм, че дори Ники Кънчев бил нудист – вярно ли е?
- Ники не е нудист. Обича да идва на къмпинг „Смокиня” понякога, а там доскоро все още се намираха и нудисти. Вече и ние не ходим там, всичко е загубено за каузата... /горчиво се усмихва – б. а./

- В едно интервю признаваш, че си преспал с повече от 2000 жени, можеш ли да откроиш най-бурната ти и дори шокираща сексуална връзка досега и защо?
- Това за бройката е шега, не знам с колко жени съм бил и не ги броя. Много са вероятно, обичам секса и не виждам защо да се притеснявам от това.

- На каква основа най-вече е връзката ви с Диди Дрингова и защо тя е жената, която предпочиташ пред останалите?
- Тя е моята жена, което означава всичко! Човек не си избира да живее с някого, защото е добър в секса. Трябва да обичаш човека, да го уважаваш и да си му верен до гроб. Така се прави здраво семейство като нашето!

- Вие двамата ревнувате ли се, тъй като демонстрирате отворена и свободолюбива връзка, но все пак?..
- Ревнуваме се, разбира се, но не по общоприетия начин.

Без никаква ревност не е сладък животът!

- Как минава една бурна нощ или ден на Искрен Пецов с любимата жена?
- Не искам да говоря за това, обикновено само когато сме двамата, си позволяваме да споделяме нещо от сексуалния ни живот.

- Коя е неосъществената ти сексуална фантазия?
- Мисля, че

няма непознати територии в моя сексуален живот,

и не бих могъл да кажа, че имам фантазии в такава посока. Нещата си стават и всеки етап от живота предлага нови страници и в секса...

- Диди е много скандална и откровена в интервютата си по телевизията /аз лично с удоволствие се наслаждавам на безпардонния, понякога махленски, но точен език – б.а./ – това пречило ли ти е за нещо в кариерата ти или просто я приемаш такава, каквато е, и я подкрепяш безусловно?
- Това е нейният стил, нейната игра. Подкрепям я безусловно, защото е Диди, а не някой друг. Всеки има право да изживее живота си, както иска!


- Баща ти Петър Николов /Пецов/ е бил заместник-министър на просветата два мандата - по времето на Александър Фол и Дража Вълчева. Той е професор по психология, доктор на науките, а сега преподава психология в университета. С какво ти помогна неговото обществено положение за изграждането ти като личност, мироглед, възпитание?
- Научи ме да не бъда връзкар. Целият му живот е минал така, честно, и никога не е ходатайствал за нищо. Усетих удара на това още на път за казармата. Помолих го да ме уреди да бъда по-близо до София, а той гордо каза, че ще отида там, където ме пратят. Пратиха ме в Ямбол - 2 години! После

не си помръдна пръста, когато кандидатствах ВИТИЗ,

и тогава вече знаех, че баща ми е такъв. Може би това ме е направило по-борбен, не знам...

- Майка ти е починала от задушаване, когато си бил на 6 години, а големият ти брат - от злокачествен тумор в мозъка. Как си успял да запазиш оптимизма и вярата в бъдещия си успех?
- Това са нещата от живота. Не ми е приятно да говоря за това, но... Бях много малък, за да знам какво губя, когато майка ми почина. Усетих го след това. Брат ми беше идол за мен и продължава.

Сигурен съм, че се е преродил в сина ми

или така ми се иска...

- Иво Карамански е искал да купи твоя китара, подарена от брат ти, но ти си му отказал, защото това за теб е бил много емоционален спомен – разкажи за тази случка?

- Да, Карамански търсеше спешно китара една нощ и му беше подхвърлена като идея и моята китара. Спрегна се цена от 5000 лв., не я дадох, разбира се.

- Жената на брат ти е била перуанска индианка, това е доста нетрадиционно. Ходите ли й на гости с Диди в Перу при твоята племенница, тя и снаха ти с какво се занимават там?
- Не сме ходили никога в Перу. Брат ми беше там и разказваше, че е уникално. Твърде скъпо удоволствие е да се ходи в такава екзотична страна. Там имам племенница, която живее в Лима и се занимава със психология като баща ми.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ  /  http://www.blitz.bg

С РЕВЮ НА ПАРУШЕВ СЕ ОТКРИ МОДНА ФИЕСТА "АЛБЕНА" 2009

ЗВЕЗДИ ЩЕ ОТСЛАБВАТ С ДЪВКА

ЛАТИНОПАРТИЗАНИТЕ ИДВАТ В БАЛЧИК ЗА ПРОМОЦИЯ НА "КАЙМАН 2"

Аня Пенчева демонстрира гръдна обиколка, звезди ще отслабват заедно

УДОВОЛСТВИЕ МИ ДОСТАВЯТ СРЕЩИТЕ С ИНТЕРЕСНИ ЛИЧНОСТИ

 


Сходни връзки

Обичам секса, бил съм с много жени! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Обичам секса, бил съм с много жени!
Автор: Anonymous да 2010-03-12 @ 10:07 EET
Какво лошо има хората да са нудисти,това ли е най-важното за в момента?Поредните глупости на Искрен!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди