изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:35 EEST
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ    
ПолитикаВъзможните варианти за облагане на пенсиите на работещите пенсионери са следните - да има единна данъчна ставка за всички пенсии, която евентуално може да бъде с размера на плоския данък, да има диференцирана ставка в зависимост от размера на получаваната пенсия, или да се облагат само най-високите пенсии.

Това обяви социалният министър Тотю Младенов във вторник. Той уточни, че до няколко месеца може да бъде въведен механизъм за облагане на пенсиите на работещите пенсионери.

Експерти от финансовото министерство и Националния осигурителен институт обсъждат варианти за този механизъм, като възможностите са да обхване всички работещи пенсионери или само тези с най-високите пенсии, поясни министърът.

Преди дни доскорошната му заместничка и настояща шефка на НОИ Христина Митрева първа лансира в публичното пространство идеята за облагане на парите на работещите възрастни с данък.

Идеята срещна веднага гнева на синдикатите.

По-рано през деня Младенов каза на конференция в столицата, че поне 200 000 са пенсионерите, които получават доходи в момента и от трудова дейност.
 


Сходни връзки

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ | 22 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 23:57 EET

Трябва да се облагат не пенсиите, а доходите от трудова дейност на работещите пенсионери. Като обложат едни пенсионери (работещи) и не обложат други (неработещите) се създава несправедливост между членовете на тази социална прослойка. Ако пък обложат поголовно пенсионерите, това е равностойно на намаление на пенсиите с данъчната ставка, щото Държавата плаща пенсии и Държавата спира данъка, и... пенсиите все едно са намалени. :-))  

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 09:39 EET
Точно така
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:15 EET
ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СПРАТ ДА РАБОТЯТ,А НА ТЯХНОТО МЯСТО ДА СЕ НАЗНАЧАТ МЛАДИТЕ-БЕЗРАБОТНИ,КАКВО Е ТОВА ЧУДО,МЛАДИТЕ СТОЯТ БЕЗ РАБОТА,А ДЪРТАЦИТЕ НА РАБОТА,ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ И ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИТЕ ЗА ПРОСЛУЖЕНИ ВРЕМЕ И ВЪЗРАСТ,ААААААААААААААА,ИДИОТИ ТАКИВА,ЩЕ МИ РАБОТЯТ ,А ЗА ДРУГИТЕ БЕЗ РАБОТА?????????????????2
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:18 EET
ДА СЪГЛАСЕН СЪМ-ДА СПИРАТ ДАНЪЦИ НА РАБОТЕЩИТЕ,А ПЕНСИИТЕ ДА СИ ОСТАНАТ НА ВСЕКИ СПОРЕД ТРУДА МУ,КАК ТАКА,ЩЕ НАМАЛЯВАТ ПЕНСИИТЕ,ХУБАВА РАБОТА,В КРАЙНА СМЕТКА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНО ТОВА,КОЕТО Е РАБОТИЛ ИЗРОДИ СЪС ИЗРОДИ
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:21 EET
ДА НЯМА РЯБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ В ПРОСТАТА БЪЛГАРИЯ.ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЙКИТЕ.СТИГА СА РАБОТЕЛИ.ПОЛУЧАВАТ ДОХОД ОТ ДВЕ МЕСТА КАТО РАБОТЯТ,АМИ БЕЗРАБОТНИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ.ДА ОСВОБОДЯТ РАБОТНИТЕ МЕСТА-ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЗА ДА ИМА РАБОТА ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ.АЛЧНИЦИ ТАКИВА.ИЗРОДИ .................
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:24 EET
Да, но младите нито искат, нито пък трябва да работят за 100-200 лева. И не им са виновни за това пенсионерите. Не може млади хора с по 1-2 деца, с висше образование да работят като пазачи, продавачи в гаражи и какви ли не глупости и да бъдат насъсквани срещу снвоите бащи и майки, да не говорим, че често пъти тези млади хора разчитат единствено на пенсиите на родителите си. Цялата тази дандания е отклоняване на вниманието от големия проблем, че нескопосани \"политици\" /от всички цветове през последните 20 години/ ограбиха и продължават да грабят държавата, включително данъците, които са плащали и сега плащат и пенсионерите.
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:42 EET
Бой по пенсионерите, бой по безработните, бой по майките ... и акъла за това идва не само от  тоя умник Дянков, ами  и от Костов, който се хвали днес с неговите реформи за намаляване на пенсиите, без да казва за фондация от която, той докато е жив, че и поколението му са осигурени,щом зет му  не му вярва и би шута на дъщеря му,диви капиталисти! Мошеници! Бедните, стават още по-бедни, отнема им се и това ,което имат,а богатите още-по богати! Докога?
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 10:42 EET

  колко са пенсионерите  във  сферата на  неквалифицирана работна  ръка  много  малко са  защото  един млад човек завършил 2   висши  никога няма да отиде  да  мете  по 4 часа  един офис  или  да  отиде  да стане  строител  за  което  се иска  знание   работещите пенсионери  ги търсете  в административните  згради  и  и из  частните охранителни  организации там пък вземат бивши  военни  и  полицаи  нека  създадът работа на всеки според възможностите  защото наистина  има пенсионери  които  работят и издържат  неработещите  си  деца  които са  със деца  !  КОЙТО МОЖЕ НЕКА  РАБОТИ !  КОЙТО ИСКА ДЕЦА НЕКА РАЖДА  ЗАЩОТО ЩЕ  ИЗЧЕЗНЕМ  ДО 2016  ГОД   КаТО  БЪЛГАРИ  ! ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩАТ  ВИНАГИ  С ПО  МАЛКИТЕ  АМИ  ДА СИ  ВЪРНАТ  ОТКРАДНАТОТО  И ДА СИ ПЛАЩАТ  ОНИЯ ТАМ ГОРЕ ДАНЪЦИТЕ    !КОЛКО  ОФИСА  ИМА ДЕТО ПОЛЗУВАТ  ДЕПУТАТИТЕ  АМИ ДА СИ ПЛАЩАТ  ТЕ  ЗАЩО  ДЪРЖАВАТА  ДА ИМ  ПЛАЩА  !  колите които  карат  да не  вървят с вода  да си зареждат от джоба   ! колко пари  отиват  ей така без  сметка  и все ние  ли трябва да  даваме  ами  от къде  като  неработим  всеки иска  да живее нормален  живот   кой неиска  да си плаща  вода  ел  енергия   и данъците   !

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 11:37 EET
Да върнат откраднатото !!!!!! И бонус към това да са в затвора!
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 11:45 EET

Пенсионерите ли окрадодха България! Аферим! Сега Костов пак пенсиите ще облага,почва се старата песен на нов глас, с пенсиите ,с майките, безработните да се осигуряват Костови диктовки на Дянков!

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 12:37 EET
Точно така ние не сме Гърция.Да оставят пенсионерите и майките на мира и  да си търсят парите от тези които са крали толкова години -от тях приходите в бюджета ще са много по големи невероятни бих казал.Не са виновни родителите ни че пенсиите им са по 120лв които не им стигат за лекарства само камо ли за храна и т.н.за това са принудени да работят
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 13:11 EET

я прочетете   нещо интересно  МЕЛЕ  СЪДЕБЕН СЛУЖИТЕЛ СТРЕЛЯ ПО СВОДНИЦИТЕ   НА ЛЮБИМАТА СИ ПРОСТИТУТКА    ще видите  мангалчетата  има и видео

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 13:13 EET
хората си бранят контингента   вие  сте седнали  да се оплаквате  от кого  и на кого  !
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 14:00 EET
Бой на пенсионерите до посиняване и до геноцид на нацията,в крайна сметка!
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 14:27 EET
РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ----------------ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ111111111111111111111
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 15:52 EET
пенсионерите са жертва на прехода. създаденото  от техния труд се ограби от преватизацията на управляващите. ние строихме заводи, язовири, пътища, училища детски градини. какво създават сега  управляващите и младите. живяхме с идеали и не познавахме думи катно далавера ,мутри, престъпен свят ,
имаше закони и ние ги спазвахме. сега не може  да принудят да се спазват законите, а всеки  мисли само за пари и управляващите, властоимащите не ги интерисува кой е болен гладен и безработен. не бива така нужна е 
промяна  в управлението. всичко може  ако пожелае правителството.младите да се вдигат набунт така не може повече.
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 15:57 EET

е да  ама сега  има проституция  наркотици   бардаци  и луксозни  джипове  и коли   от които ние  не хващаме нищо  но пък те хващат  защо са им  заводи  фабрики   крави прасета  като има начин  да  трупат лесни пари  за  дъъъъъълги дни  ! А   вие си тръбете колкото искате  !

БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 19:45 EET
ще орежете  пенсиите  на хората които са си ги заслужили   орежете  помощите на циганите  дето  въобще не са ги заслужили  ! 
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-17 @ 20:04 EET
Антикризисните  мерки на правителството опряха до майките,пенсионерите, който взема повече от минималната пенсия от 136лв резачка,данък, до кога ще търпим това некадърно  управление? Това не е решение! Защо на депутатите представителните пари не се облагат?
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 11:30 EET
Десетия пишешщ: Приятел не пенсионерите да върнат открадатото , а властимащите
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 11:50 EET
Когато, КОСТОВ ГО ВЪРНЕ! Пенсионерите не са виновни, за тази криза, те дадоха своите младини за разцвета на града ни и държавата,напротив 97г им орязаха пенсиите,а сега и данък да им спират! Лумпени!
БОЙ ПО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ИЗМИРАНЕТО ИМ
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 12:53 EET
До 11 30ч Десетият е прав!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди