изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:50 EEST
ТОП 10: Най-скандалните знаменитости на всички времена    
Любопитно Те са изключително безразсъдни в личния си живот, както и на сцената. Много от тях оставят противоречиви усещания, въпреки големия си талант. Вижте кои са 10-те най-скандални знаменитости на всички времена.

10. Уитни Хюстън е арестувана на Хаваите по обвинения в притежание на наркотици, а баща й я дава на съд. Бракът й с Боби Браун преминава между обвинения за семейно насилие, употреба на наркотици и многото арести на Боби.

9. Бритни Спиърс има няколко провалени брака. За дълго време се отдава на алкохола и дрогата, докато живее с двете си малки деца. По-късно късно съдът стартира процедури по отнемането им. Поведението й на обществени места също не е за завиждане - тя се появява без гащи по време на бурен купон с Парис Хилтън и съсипва колата на папарак, удряйки по нея с чадъра си.

8. Лейди Гага неколкократно е обвинявана от британската преса, че е скрит хермафродит. Това не спира Гага, която постоянно играе със сексуалността си, показвайки гърдите си на концерти и клипове, и дори признава, че е бисексуална. Обявена за новия лидер в музиката и модата, тя не се свени да се кипри с рокли и гримове, които я карат да изглежда, меко казано - гротескно. Британската лейди е една от малкото жени в шоубизнеса, които не се свенят да изглеждат просто... отблъскващо.

7. Принцеса Даяна вероятно никога не е целяла да бъде скандална личност. По време на брака си с нея принц Чарлз започва да се вижда с Камила Паркър. "Е, ние бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено", казва Ди. Даяна развива булимия и прави опит за самоубийство. Даяна потвърждава, че има връзка с инструктора си по езда, Джеймс Хюит. Чарлс потвърждава собствената си афера година по-рано в интервю. През 1996 г. Даяна се развежда. По-късно тя започва връзка с милионера Доди ал Файед. Двамата отиват на почивка в Париж, където на 31 август 1997 г. загиват при мистична катастрофа.

6. Анна Никол Смит работи в стриптийз клуб, а по-късно става Playmate of the Year 1993. Жени се за петролния магнат Хауърд Маршал, който е с 63 години по-възрастен от нея. След смъртта на милиардера тя започва съдебна борба за част от неговото наследство. 20-годишният й син Даниел Смит умира от смъртоносна комбинация на лекарства, докато е на визита в болничната стая на майка си и родената му преди три дни сестричка. Анна умира няколко месеца по-късно отново от свръхдоза.

5. Кейт Мос е първият анти-супермодел, в противовес на актуалните тогава Синди Крауфорд, Клаудия Шифър и Наоми Кембъл, които са известни със заоблените си фигури. През 1993 г. Кейт Мос участва в реклама на Келвин Клайн, където се снима гола. Така тя предизвиква редица коментари относно слабата си фигура. Голото й тяло провокира дори реакцията на Бил Клинтън, който е президент на САЩ по това време. Той се изказва против растящата тенденция за т.нар. “хероинов шик”. Връзката й с рокаджията Пийт Дохърти, съмненията за анорексия и кокаиновият скандал са най-честите теми, които медиите коментират.

4. Мерилин Монро се омъжва на 16. Тя се снима срещу заплащане в порнографски филм за военен фотограф. Актрисата признава, че в началото на пребиваването си в Холивуд е изкарвала прехраната си като момиче на повикване. Заради временен спад във филмовата си кариера, Мерилин се налага да позира гола за календар. Когато намират прилика между момичето от календара и вече небезизвестната актриса, се разразява голям скандал. По това време Мерилин започва да употребява опиати. Слухове я свързват с президента Кенеди. Тя умира на 36-годишна възраст от смъртоносна доза сънотворни.

3. О'Джей Симпсън излиза невинен от делото срещу него за убийството на бившата му съпруга и нейния любовник. Главата на жената е почти отделена от тялото й, а приятелят й е буквално накълцан с удари във врата, гърдите и корема. Лицето му е обезобразено. През 2008 година обаче бившата футболна звезда получава присъда от 33 години затвор за въоръжен грабеж и отвличане.

2. Мадона издава "СЕКС - книгата" с порнографски снимки и известни гости като Наоми Кембъл, Ванила Айс и Исабела Роселини. През 1987 Папа Жан Пол II приканва католиците да не посещават концерта й в Италия, а през 1990 църквата бойкотира цялото й турне. Във видеото към "Like A Prayer" Мадж целува тъмнокож светец и танцува пред горящи кръстове. За клипа към "Justify My Love" пък симулира секс с друга жена. Русото изкушение излиза с Майкъл
Джексън, а години по-късно целува Бритни Спиърс и Кристина Агилера на наградите на MTV.

1. Майкъл Джексън се подлага на серия пластични операции, които променят вида му до неузнаваемост. Обвинен е в сексуален тормоз над деца през 1993 г. За малко не изпуска малкия си син от балкона на хотелската си стая. Сключва брак с Лиса Мари Пресли. Признава, че е пристрастен към обезболяващи, а по късно този негов порок води до смъртта му.

dir.bg

 


Сходни връзки

ТОП 10: Най-скандалните знаменитости на всички времена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди