изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:31 EEST
Учредяват мюсюлманската ОТОМАН    
Политика
В Шумен ще бъде учредена новата партия ОТОМАН (Обединение за толерантност, отговорност, морал и алтернативен напредък) на 2 април. Според Али Юзеиров на учредяването на новата партия ще присъстват най-малко 501 човека.


Досега са събрани подписи за създаването на три партии. Те са събрани в България, Испания, Холандия, Белгия и други. Подписите се пазят много добре и няма риск да бъдат откраднати като миналия път, увери той.

По думите на Юзеиров учредяването на ОТОМАН ще бъде в Шумен, защото при предния опит за създаване на партия в поповското село Славяново, много хора са ги нарекли “селски момчета”. Ако ще има трети път, то учредяването ще е в София, каза той.

Братята Али и Юзеир Юзеирови станаха известни през септември м.г. с идеята си да учредят партия "Мюсюлмандемократичен съюз". Те издигнаха и паметник на незнайния турски войн в двора на родната си къща в поповското село Славяново. Петметровата каменна пирамида, на върха на която имаше полумесец и кръст, беше съборена. Няколко месеца по-късно братя Юзеирови направиха втори опит да издигнат монумента, но изграждането му беше спряно със заповед на кмета на Попово Людмил Веселинов. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Учредяват мюсюлманската ОТОМАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди