изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:10 EEST
Жените в Нова Зеландия са с най-богат сексуален опит в света    
Любопитно

Жените в Нова Зеландия са с най-богат сексуален опит в света, показва проучване на сайта \"Onepoll.com\", цитирано от ДПА. Жителките на островната държава имат средно по 20,4 сексуални партньори през живота си, става ясно от анкетата. Според комедиантката Мишел Акур резултатите показват, че новозеландките отговарят на подобни въпроси по-честно, отколкото останалите жени.



В САЩ  млади жени с гордост заявяват, че са девствени, въпреки че се отдават на сексуални ласки без проникване, отбелязва тя.

\"Не искам да звуча като развратница, но първата ми реакция беше, че 20,4 мъже за цял живот не са твърде много\", добавя Акур.

Сексоложката Мишел Марс коментира, че за високата стойност са виновни новозеландските мъже. \"Новозеландците не са много добри в съблазняването на жени, освен ако не са много пияни. Затова в Нова Зеландия се получава така, че е също толкова вероятно жена да поиска от мъж да правят секс, колкото и обратното\", обяснява тя.

\"Въпреки че много хора биха погледнали с лошо око на тази статистика, мисля, че съотношението е добро. То показва, че съществува добър междуполов баланс при хората, които получават секса, който искат\", заключава тя.

Според проучването най-развратните мъже са австрийците, които през живота си спят средно с по 29,3 жени. http://kafene.net

ОТКРИЙТЕ КОЯ ОТ ЗВЕЗДИТЕ Е ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ

 


Сходни връзки

Жените в Нова Зеландия са с най-богат сексуален опит в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди