изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:25 EEST
Зловещи тайни за Алексей Петров    
Новини 200 000 лв. рушвет струва свободата на Алексей Петров. Парите са предназначени за фалшива медицинска експертиза, съобщава в четвъртък в. \"Уикенд\". По информация на BNews обаче съдиите, които ще гледат мярката на Алексей, няма да го освободят.

Червената депутатка Илияна Йотова се е ангажирала със задачата да извади Алексей Петров от ареста, пише в четвъртък в. „Уикенд”. Това е само едно от сензационните разкрития в книгата „БГ Октопод”, която излиза на книжния пазар другата седмица.

 

Според изданието Алексей Петров прави опит да излезе от следствения арест чрез

 

манипулирана медицинска експертиза.

 

В средата на февруари свързан с Алексей човек, изпратен от ректора на УНСС Борислав Борисов, успява да установи контакт с д-р Андрей Йотов – съпругът на Илияна Йотова. Той получил предложение от 200 000 лв. подкуп, за да осигури фалшива медицинска експертиза.

 

По информация на BNews обаче съдиите, които ще гледат мярката на Алексей Петров, няма да вземат решение за неговото освобождаване и той ще остане в ареста една година.

 

Травматологът Йотов заедно с още трима доктори, все шефове на болници, щели да сложат подписите си под медицинско становище, че Петров има сериозни здравословни проблеми и има реална опасност да остане инвалид, ако остане в ареста. Травмите били в следствие на двата атентата срещу него. След разстрела през 2002 г. бившата барета претърпява операция в „Пирогов” под ръководството на д-р Андрей Йотов.

 

Алексей гръмнал Киро Японеца

 

Междувременно „Уикенд” разкрива, че Алексей Петров е организирал два атентата срещу циганския наркобарон Киро Японеца. Информацията е част  от книгата „БГ Октопод”.

След като главният редактор на „Галерия” Кристина Патрашкова написа книга срещу Бойко Борисов и разкри отношенията между него и Алексей Петров, сега в. „Уикенд” готви 440 страници, посветени на Трактора. Повече от ясно е, че войната между „Уикенд” и „Галерия” всъщност е войната на Алексей Петров с властта.

 

Трактора бил поръчал първото неуспешно покушение срещу Кирил Киров през 2003 г., а мократа поръчка е изпълнена от бивша барета от отряда СОБТ. На 9 април 2005 г. Киро Японеца отново е мишена на Алексей, но този път бандитът е прострелян в главата и оцелява само благодарение на провидението.

 

Трактора източвал УНСС чрез ректора

 

Жертва на Алексей Петров бил и УНСС. В продължение на години той източвал висшето учебно заведение в комбина с ректора на университета Борислав Борисов. Според грубата сметка Трактора успял да отклони оттам около 5 млн. лв. Парите са усвоявани от ремонтни дейности на университета и са били поверявани на строителния предприемач Румен Вътков- Едноокия. Същият построил частния комплекс с ВИП къщички на софийската улица „Арарат”. Там с имоти разполагат Алексей Петров, Никола Филчев, ексшефът на баретите Филко Славов, Антон Петров-Хамстера, както и ректорът на УНСС Борислав Борисов.

 

Битата Катрин – шпионин на Алексей

 

Даже битата от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов Катрин Вачева е свързана с арестувания Алексей Петров, пише в „БГ Октопод”. Мис Силикон е събирала специфична информация за родни подземни босове и олигарси и я е предоставяла на Трактора. Катрин работи в модната агенция „My agency”, която функционира от три години и е под контрола на Алексей Петров. През 2008 г., когато Алексей е назначен в ДАНС, сутеньорът Николай Пиронков събира всички момичета в офис до Петте кьошета и им обяснява секретната задача – да записват тайно всичките си клиенти. Катрин успяла да шпионира Таки и дори да му направи няколко видеозаписа, които предоставя на Алексей Петров.

http://www.bnews.bg

 


Сходни връзки

Зловещи тайни за Алексей Петров | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Зловещи тайни за Алексей Петров
Автор: Anonymous да 2010-03-29 @ 13:50 EEST
този  и  наглото  ченге  ако  не  си  разкрият  игричките  и  си кажат  съучастниците  и  ако  ги освободят  ще  има   \" РАМБО  \"  6 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди