изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:06 EEST
Обещаха стриптийз при титла на Рома    
Любопитно
Сабрина Ферили ще повтори изпълнението си от 2001 г. Италианската актриса и модел Сабрина Ферили обеща отново да се съблече пред феновете на Рома, ако “вълците” спечелят шампионската титла на Италия, твърди “Il Tempo”.


45-годишната Ферили направи изявлението си по време на радио предаване, водена от друг модел – Симона Вентура. Сабрина обаче постави и друго условие за своя стриптийз: “Ако Рома спечели скудетото, то аз непременно ще се съблека, но само заедно с теб Симона.”

Сабрина Ферили се съблече пред феновете на Рома през 2001 г. при честването на последната засега титла на “вълците” на “Циркус Максимус” в Рим. В момента “джалоросите” под ръководството на Клаудио Раниери изостават само на точка от шампиона Интер, който е лидер в класирането.

Интересното е, че примерът на Ферили може да се окаже заразителен. Друга застаряваща италианска манекенка – 44-годишната Лорела Чукарини също обеща стриптийз при титла на Рома. От друга страна 24-годишната Мелиса Сата обяви, че ще се съблече при шампионски триумф на Милан./БЛИЦ

ВИЖТЕ ЕДНА ХУБАВА ПЕСЕН НА САБРИНА

 


Сходни връзки

Обещаха стриптийз при титла на Рома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди