изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:59 EEST
Катрин Вачева: Ако Орлин ми посегне, животът му ще спре на 21    
Интервюта Моделът Катрин Вачева, която бе пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, даде обширно интервю пред Канал 3. В него тя говори за отношенията си с побойника и намеренията да го съди.

- Има ли нещо ново около фаталната за вас среща с Орлин Орлинов и делата, които смятате да заведете? Какво ви казват адвокатите и има ли вече фиксирана сума, която ще искате?
- Въпросният няма пукнат лев. Аз не искам да го съдя за пари, а за да извоювам своето и да покажа, че в България не бива да се бият хубавите жени. През последните три дни с мен се свързаха около 10 момичета, които са преживели побой и изнасилване от него.

- И изнасилване?
- Да! Има две брутално изнасилени момичета. Те не са известни лица, но много се страхуват. Опитвам се по някакъв начин да ги приобщя към себе си, говорих и с моята адвокатка. Те са преживели целия този ужас, който преживявам все още и аз.

- Продължавате ли да се страхувате от Орлин Орлинов?
- Не! Ако той реши да направи още нещо, това ще е най-голямата му грешка, дори ще е последната фатална грешка в живота му. В момента, в който реши да направи каквото и да е срещу мен, животът му ще спре на 21 години!

- А как гледате на определенията, които Орлин Орлинов дава за вас - нарича ви к*рва?
- Изпаднали в безсилие, мъжете в такива случаи ни наричат к*рви, проститутки и боклуци. Докато сме имали някакви взаимоотношения помежду си, Орлин нито веднъж не ме е обидил. Казвам го съвсем откровено, въпреки че мога да заявя и обратното, нали?! Можех да излъжа, че ме е изнасилил; можех да кажа и че взима наркотици, но не го направих. Аз съобщавам конкретно какво се случи.

- А кои други футболисти познавате?
- Много са, наистина познавам много футболисти, имам приятели.След случката с Орлин Орлинов ми се обадиха футболисти от почти всички отбори, за да ме подкрепят и да ме попитат могат ли с нещо да помогнат. Всички казваха: \"Ти защо не попита за този човек, всички знаем, че е луд, че не е добре\", отговарях: \"Защо да питам, при положение че го познавам от два дни и не съм усетила, че е такъв\".

- Чували ли сте се с Орлин Орлинов след побоя? Той потърси ли ви отново?
- Не, не ми е звънял. Но само ще ви кажа, че момичето, което ми се обади от Италия, за да ми сподели, че е изживяла същия ужас, днес отново се свърза с мен. Каза ми, че Орлин й е звънял снощи вечерта към 12 ч. Първо й се извинил, казал й: \"Извинявай за случката преди 6 месеца, че те бих и т.н. Не искам да свидетелстваш, не искам да помагаш на Катрин\", след което й звъни и въпросният Конда Кондов, за да я увещава за същото: \"Mоля те не свидетелствай, Орлин ще се срине психически, ще го вкараш в затвора\". Тя отвърнала: \"Аз ще свидетелствам при всички положения, защото отлично знам какво съм преживяла. Не съм в България, не гледам телевизия, не познавам това момиче Катрин, но тя е изживяла абсолютно същото като мен\"

http://www.football24.bg

Зловещи тайни за Алексей Петров

ОРЛИН ОРЛИНОВ ОТ ЦСКА БИЛ БИСЕКСУАЛЕН И Е БИЛ И ДРУГА КРАСИВА ЖЕНА

Орлин каза, че хубавите жени трябва да се бият

Нечувано! Футболист на ЦСКА пребил и насилил момиче, арестуват го

Мис Силикон ІІ свали Красьо Черничкия. Силиконка смени Магда

Най-секси българките засрамиха националите

ТОП КРАСАВИЦИ ЩЕ ИЗДУХАТ ЛЕВСКИ И ЦСКА НА 22 НОЕМВРИ

В силиконовата долина Escape

 


Сходни връзки

Катрин Вачева: Ако Орлин ми посегне, животът му ще спре на 21 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.74 секунди