изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:15 EEST
Ахмед Емин свързан с делото "Чората"    
НовиниАхмед Емин е свързан с делото за убийството на Чората. \"Секретарят на Доган е разговарял с магистрати за делото на убития Ангел Димитров\". Тази информация достига до един от подсъдимите на процеса за смъртта на Чората Мирослав Писов, пише 168 часа.

\"Другият човек, който силно се намеси в случая бе Людмил Георгиев, който беше в централния съвет на ДПС. Чората му се пада племенник. Много странен е и фактът, че Ахмед Емин и професор Радонов, който бе назначен да прави експертиза под натиска на ДПС се самоубиха в един и същи ден\", казва бившият полицай.

По думите му наркомафията финансира партии, като добави, че знае за среща на политици и мафиоти в ресторант \"Русалка\" в Благоевград малко преди да ни уволнят от МВР. 

\"Осъдителната присъда за мен и колегите имаше за цел да покаже на останалите полицаи, че всеки който разваля схемите на големите играчи, го чакат ужасни неприятности\", разказва Писов. Според него разправата с него започва заради разработка, при която са заловени 860 кг кокаин в Испания, както и за разбиването на нарколаборатория за амфетамини в Разлог. Тогава един от арестуваните е Чората, който при ареста си умира.

Писов разказва, че преди да се самоубие Ахмед Емин е разговарял с общинския съветник на ДПС в Сандански, който от своя страна е близък на бившия съдия в града Илия Янев, както и с други представители на съдебната власт за случая \"Чората\". /БЛИЦ     

ОЩЕ ЗА АХМЕД ЕМИН

ОЩЕ ЗА ЧОРАТА

 


Сходни връзки

Ахмед Емин свързан с делото "Чората" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.45 секунди