изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
Голото тяло - мечта или кошмар за фотографа    
Любопитно Мечтата на всеки един фотограф е да работи за Плейбой. Каква по-хубава работа от това по цял ден снимаш голи жени и получаваш за това много добри пари! Уникално телевизионно реалити обаче показва, че тази работа никак не е лека.

Уникалното телевизионно шоу, което стартира миналата седмица по телевизионния канал на Плейбой в САЩ, събра 10 манекенки и 10 фотографа. Те трябва да работят заедно, като съответно се борят, за да получат приза Най-добра снимка.

Фотографите от всички краища на САЩ са събрани в Лос Анджелис и получават различни задачи. Първата например е да снимат моделите на много шикозни места. Проблемът обаче идва от това, че те разполагат с ограничено време, а трябва да наместят всичко сами.

Това означава да изберат прическа и дрехи на момичето, да нагласят светлината и не на последно място - да се справят със своенравните модели.

Фотографите са избрани чрез специален конкурс и на всеки един мечтата е да работи за Плейбой. Да станеш част от екипа на Хю Хефнер е много трудна работа. Стивън Вайда, един от най-добрите фотографи на студиото, признава пред Ройтерс, че неговата молба за работа е била отхвърляна многократно, докато най-накрая бил назначен.

Самият Вайда разсейва митовете около това, колко лесно е да се снима голо женско тяло. По думите му образът на снимката е далеч по-различен от истината.

„Пред теб има голо женско тяло и то е далеч от съвършенството - то е с бенки, пъпчици, синки и какво ли още не. Като фотограф, ти трябва да скриеш всички тези недостатъци и да покажеш най-доброто”, коментира Вайда.

Работата на фотографите в шоуто на пръв поглед изглежда много лесна, но всъщност може да се окаже „Мисия невъзможна”. Те трябва да скрият недостатъците на манекенките и освен това да търпят всичките им претенции, които не са никак малко.

Най-трудното обаче е сработването с момичетата и превръщането в екип - нещо много трудно, имайки предвид непрестанните претенции на красавиците, които също се борят да са на страниците на списанието.  http://www.bnews.bg

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАЙ-БОГАТАТА ЕРОТИЧНА ГАЛЕРИЯ В БЪЛГАРСКИ САЙТ

 


Сходни връзки

Голото тяло - мечта или кошмар за фотографа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди