изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:38 EET
Секси стриптийз – как?    
Любопитно Едно от най-еротичните преживявания във връзката между двама е стриптийзът. Той е същевременно наслада за мъжа, власт за жената и разнообразие за връзката. За да се разсеете от ежедневните грижи, а и да зарадвате любимия със секси закачка, най-лесно е да поразхвърляте дрешките от себе си с еротичен танц. За целта трябва да се подготвите с еротично бельо - секси боди, дантелени прашки, за по-екстравагантните може и да е специален костюм.

Секс шоповете предлагат най-различни варианти за еротични дрехи - може да се преоблечете като медицинска сестра или пък камериерка, а защо не и като блянът на всички мъже - строга учителка. Необходимо е да облечете само разкопчана бяла риза, черна къса пола, задължителни са очилата и показалката, а под дрехите може да сте ... чисто гола. Цветът на бельото е според вкуса - като най-огнено, разбира се, е червеното, а супер еротично въздействие върху мъжете има черният цвят. За двойките, които обичат да експериментират, може да се избере бельо с животински шарки - тигрово, зеброво.

Запишете специално за случая няколко еротични песни, класика в жанра са парчетата на Мадона - \"Erotica\", \"Justify My Love\", Джо Кокър - \"You can leave your hat on\", INXS - \"Need You Tonight\".

За дамите, които се притесняват от излишните килца и нямат желание да се разсъбличат пред любимия, мога само да кажа, че правите голяма грешка. Мъжът до вас ви обича и харесва такава, каквато сте. Ако се въоръжите с голяма доза самочувствие (най-силният афродизиак), бъдете сигурна, че успехът ви е гарантиран!

Остава ви само да загасите лампите, като не забравяте да приготвите няколко свещи за вечерта. Разпилейте небрежно малко розови листенца по леглото и пода, усилете музиката и нека нощта започне страстно...

http://az-jenata.bg

Мъжете искат секс, а жените...

Най-добрите рецепти за влюбени

Секс пози за съвършен оргазъм

 


Сходни връзки

Секси стриптийз – как? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди