изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
Сводница е кандидатка за губернатор на Ню Йорк    
Любопитно

Известната нюйоркска сводница Кристин Дейвис (34) е кандидатка за губернатор на щата Ню Йорк, съобщиха медии в САЩ. В четвъртък вечерта тя стартира кампанията си за набиране на средства с търг на голи момичета, появявали се по кориците на еротичното списание “Пентхаус”. Наградата за най-щедрите избиратели бе вечеря в петзвезден хотел със сексапилните дами.



Дали към вечерята са включени и други екстри, не бе разкрито. Участниците в търга, които не успяха да се доберат до атрактивна вечеря, също не останаха разочаровани. Те имаха възможност да изплакнат очи по моделки, “облечени” само в бодипейнт.

Кристин Дейвис е известна като Манхатънската мадам. Името й нашумя по целия свят след сексскандала с бившия губернатор на Ню Йорк Елиът Спицър през март 2008 г. Тогава Спицър бе обвинен, че е използвал услугите на скъпарски агенции за проститутки и редовно си уреждал срещи с атрактивни дами за хиляди долари. Дейвис бе собственичка на една от агенциите, доставяли момичета на губернатора. Спицър подаде оставка няколко дни след избухването на скандала.

Миналата година Дейвис се отказа от бизнеса със сексуслуги. Сега се цели именно в поста на бившия си клиент Спицър. Тя обяви, че ще се бори за легализирането на марихуаната, проституцията и гей браковете. Това според нея щяло да донесе 3 милиарда долара нови приходи на щата. Бившата мадам ще се бори за номинацията на либертарианската партия за изборите през ноември.

 


Сходни връзки

Сводница е кандидатка за губернатор на Ню Йорк | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди