изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:58 EEST
"Мис България" пред провал ?Миски докарват до лудост Калканджиева    
Мис & Мистър Взрив отвътре заплашва утрешния конкурс \"Мис България 2010\". В навечерието на  най-престижния форум за красота, напрежението ескалира неконтролируемо, оплакват се от “Визаж”. Под въпрос е поставено провеждането му. Жени Калканджиева е пред истерия, защото част от кандидатките са на път да се откажат да участват на церемонията в петък, а това може да провали целия конкурс.

Жени е докарана до лудост от капризните кандидат миски, защото не знае дали утре цялото скъпо мероприятие изобщо ще започне. Новото изискване на организаторите към момичетата да подпишат договор от 15 страници, създаде огромна вероятност утре в 20. 30 часа на сцената на конкурса да не се представят 18 участнички. Не се знае колко са решени да дефилират.. Част от момичетата, преборили се до финала, са на път да се откажат от участие в конкурса, поради сериозността на договорите. Този развой на събитията, добавен към ситуацията с вече пътуващите към България бански костюми на фирма „Lisca”, изнерви до крайност Жени Калканджиева.„Крайно време беше да разработим един наистина сериозен договор. Момичетата трябва да са наясно, че която спечели короната трябва да подхожда отговорно към титлата.

Не виждам нищо притеснително в това, след като един ангажимент е вече поет, да се изпълни. Многобройни са случаите, в които момичетата се съгласяват да заснемат примерно реклама, агенцията подписва договор с клиента и накрая дължи неустойки просто заради каприз на миските.” – коментира назрялата конфликтна ситуация Жени Калканджиева. Защо обаче е решила да предостави договорите за подпис в последния момент, не е ясно. Остава да изчакаме до утре, за да разберем дали конкурс изобщо ще има. Забавените бански на участничките, които не можаха да долетят до България заради забраната за полети, предизвикана от вулканичния облак, сега изглежда като снежнобял кахър на фона на опасността от грандиозно фиаско на събитието.

 


Сходни връзки

"Мис България" пред провал ?Миски докарват до лудост Калканджиева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди