изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:50 EET
Лаура Чуканов представя България на "Мис Вселена". Преговарят за американската българка    
Мис & Мистър Нашенката Лаура Чуканов, която живее от години в САЩ и стана 4-та  на  конкурса \"Мис Америка\",  може и да се яви на конкурса \"Мис Вселена\" като представител на България. Това  гласи най-прясната клюка в модните среди.  В момента текат сериозни преговори с централата на \"Мис Вселена\" за идеята.  Дори се обмисля вариант да се плати дори и по-голяма сума, но красавицата, която има българско и американско гражданство, да отиде на престижното  модно събитие като лице на страната ни.

Това  вероятно е една от причините на провелия се преди дни конкурс \"Мис България 2010\"  да не бъде обявено коя ще е хубавицата, окичена с титлата \"Мис България-Вселена\". От години се знае, че победителката в конкурса отива на \"Мис Свят\", а нейната първа подгласничка - на \"Мис Вселена\". Г-жа Ирина Папазова, която държи правата за \"Мис България\", каза, че не е запозната със случая. От модната агенция \"Визаж\", имаща делегираните права да праща хубавици на \"Мис Свят\" и \"Мис Вселена\", не коментираха информацията. Жени Калканджиева до късно не отговаряше на мобилния си телефон.   

За разлика от други години обаче  конкурсът \"Мис България 2010\"  се хареса на публиката  най-вече с неподправеното държание на участничките. Времето не бе стигнало на организаторите да научат някои миски как се ходи на токчета, но искрените отговори на момичетата плениха публиката.     

Монитор / http://vip-bg.info

22-годишната Кареса Камерън е новата Мис Америка

Лаура Чуканов пред Мах: Имам отговор на всички въпроси

Лаура Чуканов предпочете Слави Трифонов

Топкрасавицата Лаура Чуканов: Гаджето ми е адвокат, но играе танци и пътува с трупата си

Българката Лаура e четвърта на \"Мис САЩ\"

 

Лаура Чуканов си набеляза Бербатов

\"Мис Юта\", българката Лаура Чуканов, бе провокирана от Гала в \"На кафе\" да си избере най-хубавия от трима родни мачовци - Бойко Борисов, Димитър Бербатов и Ники Илиев.

Страхотната брюнетка призна в ефир, че само е чувала за тях. И че харесва чернокоси, което издъни шансовете за Ники. Миската отклони и кмета с оправданието: \"Той е по-голям от мен\". И че ако трябва да бъде конкретна, би посочила единствено звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Гала веднага скочи колко хубава двойка биха били, но ентусиазмът й бе туширан от Лаура. Тя беше категорична - има си приятел и други мъже не я интересуват.

Оказа се, че бащата на Лаура бил против участията й в каквито и да е конкурси за красота. \"Не искаше тя да се раздвоява прекалено. Подготовката наистина отнема страшно много време, а Лаура бе последна година в училище\", разказа майка й Анджелина Чуканова.

Миската сподели и за срещата си с Доналд Тръмп. \"След шоуто имаше купон. Тъкмо влизах, а той излизаше и се сблъскахме. \"Ти беше най-красивото момиче там. Искаше ми се да си победителката\". Така я похвалил Тръмп, после дал визитката си и казал да му се обади. Тя обаче не се впечатлила, защото логично помислила, че той отправя подобни оферти към всяко хубаво момиче. Не след дълго обаче й звъни асистентка на Тръмп.

\"Той ме покани в Ню Йорк на частен разговор, искаше да стана част от неговата агенция. Не мисля да навлизам в модния бизнес. Имам много неща да решавам, затова няма да обявявам нищо предварително\", заключи Лаура в \"На кафе\".

topsport.ibox.bg

 


Сходни връзки

Лаура Чуканов представя България на "Мис Вселена". Преговарят за американската българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди