изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:55 EEST
Качулки нахлуха в апартамента на брата на Бербатов, шокираха жена му в банята    
Новини Антимафиоти от Регионалното звено за борба с организираната престъпност в Благоевград и спецове от София щурмуваха миналата седмица дома на брата на национала по футбол, нападател на “Манчестър Юнайтед”, Димитър Бербатов - Асен, пише в. \"Струма\".

Акцията на качулките посред нощ заварила съпругата на Асен Бербатов Мими в банята. Със заповеди “Легни долу! Ръцете на врата” маскираните ченгета изкарали акъла на младото семейство.

В продължение на около час над 10-те въоръжени антимафиоти преровили всеки сантиметър от над 100-квадратния апартамент. На въпросите: “Какво правите? Какво искате?”, зададени от Мими Бербатова, никой от ченгетата не отговорил. Според мълвата домът на членовете на известната футболна фамилия бил обискиран по време на акция “Антидрога”. Истината обаче е, че качулките са търсили документи във връзка с дознание, образувано срещу фамилията. Какво точно дознание, от прокуратурата отказаха да съобщят. Знае се само, че обискът е станал с прокурорско постановление.

След екшъна съпругата на Асен Бербатов - Мими, изпаднала в шок, ужасена от нашествието. Вчера от Областната дирекция на МВР в Пиринско отказаха коментар. Мотивът бе, че акцията е дирижирана от столицата и местните структури на РЗБОП, които са отделна извънполицейска структура. Предполага се, че документите, които качулките са търсили, са свързани с някои от неуспешните бизнеси на Асен Бербатов. Преди време той имаше магазин за дрехи, но се провали в бизнеса и го закри. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Качулки нахлуха в апартамента на брата на Бербатов, шокираха жена му в банята | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди