изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:19 EET
Франция пълна с български проститутки    
По света
Между 18 000 и 20 000 души проституират във Франция, като най-малко 80% от тях идват от чужбина. Това разкрива доклад за борбата срещу проституцията, представен вчера във френския Сенат от министъра на вътрешните работи Брис Ортфьо, съобщава в. "Монд", цитиран от БТА.


По данни на Централното бюро за борба с трафика на хора от европейските страни във Франция идват най-много проститутки от Румъния и България, от африканските страни - от Нигерия, Камерун и Гана, а от азиатските - от Китай.

Младите жени "се контролират от престъпни мрежи, които често пъти са разклонения на мрежите за нелегална имиграция, и се държат в подчинение чрез насилие или психологически натиск", пише в доклада. Жените обикновено обикаляли различни европейски страни, без да се задържат на едно място, за да не завържат запознанства и да се запознаят с местните закони.

Според доклада във Франция съществуват три вида проституция. Първият е "публичната проституция на обществени места", която засяга главно българки, румънки и жени от Африка. Този вид проституция бележи относителен спад, посочва документът.

Вторият вид е т.нар. "дискретна проституция", която се практикува главно в салони за масаж и хотели и процъфтява предимно благодарение на интернет сайтове. В нея са замесени главно момичета от "славянски страни и от Източна Европа".

Третият вид е "скритата проституция", която се практикува в частни апартаменти и в която са замесени главно азиатки или травестити от Южна Америка. Според данните през 2009 г. в страната са разбити 40 сутеньорски мрежи, свързани с организираната престъпност, половината от тях са от Източна Европа или балканските страни. dir.bg

Среднощен лов на проститутки в Харманли

Сводница е кандидатка за губернатор на Ню Йорк

Футболна съпруга се продавала за 5000 евро? Търсят се.... Vip компаньонките на България

Разследват "Курви под прикритие"

Николета Лозанова с 300 паунда на час

 


Сходни връзки

Франция пълна с български проститутки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди