изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:42 EEST
Изверги! Гепиха изнасилвачи на малолетни момичета    
Ред и сигурност

Сигналът в полицията подал бащата на една от двете 15-годишни жертви



Трима асеновградчани са в ареста по подозрения в изнасилване на 15-годишни момичета. Снимка: СС Полицията в Асеновград е задържала трима мъже по подозрения в изнасилване на 15-годишно момиче. Единият от тях, заедно със съучастник, който все още се издирва, посегнали и на приятелка и връстничка на малолетната жертва.

Мъжете са арестувани по сигнал на бащата на една от пострадалите. Той подал жалба, в която се казвало, че дъщеря му е била изнасилена в района на село Леново от трима младежи. Следбързи оперативно-издирвателни действия органите на реда заловили 25-годишния Н. К., С. К. (24 г.) и Н. П. (22 г.).

Предварителната проверка установила, че един от тримата и намиращия се в неизвестност Н. Д. (30 г.) на 7 май са блудствали и с двете момичета в апартамент в Асеновград.

Закопчаните, които са криминално проявени и вече осъждани, ще прекарат в ареста 24 часа. Работата по случая продължава. http://novinitepro.bg

 

 


Сходни връзки

Изверги! Гепиха изнасилвачи на малолетни момичета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.69 секунди