изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
ДЕСЕТО ИЗДАНИЕ НА „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА”    
Туризъм

Над 60 известни модни къщи представят новите тенденции. Ще мерят коя ВИП персона е свалила най-много от ханша с антицелулитен гел. За десета година в курорта Албена PR агенция \"Мери адвътайзинг\" организира най-голямото модно събитие на България. Тази година то ще е от 15 до 20 юни, съобщават организаторите. Над шейсет известни модни къщи ще покажат своите последни колекции.

 



 В продължение на пет последователни вечери във вариете театър “Албена” ще се представят елегантните облекла. По традиция сутрин са ревютата на плажни костюми и аксесоари на най - атрактивните басейни в курорта като “Добротица”, ”Боряна”, ”Орхидея”, ”Малибу”, както и пред най-новия хотел в Албена - ”Фламинго Гранд”. С провеждането на „Модната фиеста” курортът Албена се превърна в лятна столица на модата. Досега водещи на шоутата са били Ди джей Дамян, Ан Джи, Искрен Пецов, Кристина Димитрова, Мира Добрева, Юлиана Дончева и др. Специални гости са били „ Ритон”, Константин, Цецо Елвиса, Ицо от „Акага”, „Червено и черно”, Деси Тенекеджиева, Ивена, Теодора, Силвия Кацарова и др. Моделите и манекените са едни от най-известните звезди на България.
Първият ден шоутата ще стартират с презентация на комплекс Албена. Вторият ден е запазен за Орифлейм. Всички, които искат да отслабнат, ще могат да се мажат на воля с антицелулитните гелове на шведския концерн. Светските личности и манекени ще бъдат обилно намазани с гела и ще се измерят техните ханшове. Последният ден този, който е намалил с най-много обиколката си, ще спечели голямата награда, обещават организаторите.
 


Сходни връзки

ДЕСЕТО ИЗДАНИЕ НА „МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди