изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:40 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗДЕЛЯТ "ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ" НА ТРИ    
ЛюбопитноПредложението за преструктуриране на "Пътно управление" - Добрич, ще представи до дни в Главно управление "Пътища" началникът му инж. Атанас Сърбов. Предвижда се да се обособят две търговски дружества, които ще се занимават с текущото и зимно поддържане на пътищата. Едното ще бъде със седалище в Добрич и ще обслужва общините Добрич, Добричка, Тервел, Генерал Тошево и Крушари. Другата пътна фирма ще е в Балчик и ще обслужва морските общини.

БОЛНИЦАТА ЗАТЯГА КОЛАНА

Само пациентите с диагноза диабет и децата ще получават храна в Районна болница - Добрич. Лекарства и консумативи,  основно за спешно болните, упойки, кислород, резервни части за спешни ремонти на апаратура и минимални количества дезинфектанти ще осигурява болницата. Това са само част от мерките за ефективно използване на бюджетните средства в здравното заведение, представени в докладна записка до ПК по здравеопазване в Добрич от директора на болницата д-р Маринела Бешкова.
НДТ - 19 май 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РАЗДЕЛЯТ "ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ" НА ТРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди