изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:44 EEST
Мъжете, които помагат в домакинството, правят повече секс    
ЛюбопитноНово изследване показва, че разводите са по-малко при семейства, в които мъжът помага в домашните задачи, като пазаруване и грижа за децата. Изследване, извършено от икономическото училище в Лондон, в което са участвали 3500 брачни двойки, показало че браковете са по-стабилни там, където мъжът помага вкъщи.

Авторите на анкетата твърдят, че техните заключения правят на пух и прах теорията от 60-те години на миналия век, в която се твърди, че по-стабилни са браковете, в които мъжът се е фокусирал само върху работата, а жената върху домашните си задължения.

При предходно проучване става ясно, че двойките, които си разделят домашните задачи, по-често правят секс - средно 82,7 пъти в годината, което е почти два пъти в седмицата.

"Най-малък е рискът в комбинациите, при които жената не работи и се е посветила на семейството заедно с помощта на съпруга си", обясняват изследователите.  dir.bg

 


Сходни връзки

Мъжете, които помагат в домакинството, правят повече секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди