изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:14 EEST
300 000 евро месечно за бившата г-жа Берлускони    
Новини
Премиерът на Италия е договорил справедливо споразумение за развода със съпругата си Вероника, която ще получава издръжка от 300 хиляди евро месечно. Това заявява самият Силвио Берлускони в интервю за книга, която ще излезе на пазара тази седмица, съобщи Ройтерс, цитирана от  БТА.


Вероника Ларио поиска първоначално месечна издръжка от 3,5 милиона евро, но намали сумата, след като Берлускони се съгласи да й остави луксозна вила край Милано и да плаща на 20-членния домакински персонал.

Според извадки от интервюто, разпространени днес, Берлускони бил натъжен от развода, но смятал споразумението за справедливо. "Вероника е жена, която е внимателна с парите, и цялото й имущество от 100 милиона евро ще остане за децата", посочва той. 53-годишната Вероника уведоми за намерението си да се разведе със съпруга си милиардер медиите през май миналата година, след като се разбра, че той е бил на парти за рождения ден на 18-годишна манекенка в Неапол. Вероника обяви, че не може да остане с мъж, който има връзки с малолетни.

Берлускони отрече да има връзка с неаполското момиче, но по-късно бе замесен в нов скандал, след като се разчу, че тя е спала с него и че й е плащал да посещава партита в дома му в Рим. Берлускони твърди, че никога не е плащал за секс. По италианските закони процедурата за развода може да започне три години след раздялата на съпрузите. Засега не се знае какво са се споразумели Берлускони и Вероника за трите си деца - на 25, 23 и 21 години, и за евентуалната им бъдеща роля в бизнес империята на премиера.

Берлускони е вторият по богатство човек в Италия и има две деца от първия си брак, които заемат важни позиции в медийната му империя. Синът Пиерсилвио е вицепрезидент на Медиасет, а дъщерята Марина оглавява компанията Фининвест.

dir.bg

 


Сходни връзки

300 000 евро месечно за бившата г-жа Берлускони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди