изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:03 EEST
Антония Петрова: Правя секс по график!    
Интервюта В моя живот парите, любовта и сексът са в изобилие, заявява най-скандалната \"Мис България\".

Антония Петрова е най-скандалната„Мис България”. Родена е в петък, 13 май 1984 г., в Пазарджик, но живее в Перник. Има две висши образования — икономика и право. На 13 март 2009 тя гостува в „Шоуто на Милен Цветков“, но бе изгонена от студиото поради отказ да отговаря на въпросите на водещия. Участва в тв-риалитито „Вип Брадър 3”.

Мненията за нея са от „нафукан крокодил със самочувствие без покритие” до „красива, интелигентна, с чар и малко опърничава!”. Каква е в действителност Антония, ще разберете от нейната най-искрена изповед специално за „ШОУ”.

- Антония, по-леко ли ти е в момента, като вече предаде короната на новата „Мис България”?
- Да, по-леко ми е, особено на главата, тъй като постоянно я носих. През деня някак се издържаше, но през нощта докато спях, ми пречеше. Извън кръга на шегата, както няма бивш президент, така няма и бивша „Мис България”!

- Говори се , че „връзката” ти с руския ти приятел Алекс, е само „показна” и „фиктивна” и всичко е „защитен” ПР, и че всъщност ти си любовница на подземен бос от Перник, но понеже бил женен и с деца, криете официално близките си отношения?! Говори се още, че всъщност той бил и дясната ръка на покойния вече Райко „Кръвта” от Перник и го е наследил в „бизнеса” му. Чувала ли си ги тия неща?
- Аз съм шокирана от това твърдение! Не мога да намеря думи, за да ти отговоря, а честно да ти кажа, нямам и желание. Колкото повече опровергавам небивалици, толкова повече се преекспонират от медиите. Александър е реален в моя живот и имаме хармонични и страхотни отношения. Много хора завиждат за това, че той винаги е до мен и ме подкрепя и аз съм щастлива с него. Той е мъж, за когото много жени могат само да мечтаят, морално и материално съм удовлетворена...

- Разбрах, че си си построила нова, хубава и луксозна къща в Перник. С кого ще живееш там и кой я финансира най-вече?
- Къщата не е моя, а е на родителите ми, не е в Перник, а в покрайниите на София. Наистина е изключително луксозна, екстравагантна, бих казала, че е архитектурно предизвикателство. Идейният проект е на моята майка и на мен, тъй като и двете имаме нестандартни и много смели виждания за интериор и екстериор. Мога да кажа, че къщата наистина е уникална, няма един прав ъгъл в нея, 2 от четирите спални са изцяло кръгли, има 4 бани на четири етажа, единият е СПА-етаж: фитнес, сауна, водна стена, зимна градина със стъклен под, отделно имаме 13 метра басейн и барбекю, с хубав двор...

- Твърдиш, че не полагаш грижи за външния си вид, а всичко се дължи на добър метаболизъм и наследство от родителите ти…
- Да, вярно е!

Не полагам никакви грижи за външния си вид.

Не спортувам, не пазя диети, не се ограничавам от нищо, което обичам. Дори ми е неудобно да си призная, но това е факт.

- Защо се наложи да си правиш пластична операция на бюста и имаш ли други пластични корекции по теб и какви, защото по време на конкурса това бяха едни от най-яростните обвинения по твой адрес?
- Много пъти съм коментирала този въпрос, вече втора година отговарям на него. Предлагам да съберем пресконференция и да обсъдим това за пореден път пред журналисти от всички медии. Оказа се, че моят бюст е въпрос, свързан с националната сигурност на България, тъй като е много по-коментиран от други важни въпроси за страната. Нямам пластични операции, въпреки че ми преписват какви ли не. Напълно естествена съм и това го доказват мои снимки отпреди години.

- Какво е сексът за теб?
- Сексът заема изключително важна част от отношенията между мъжа и жената, но категорично не е най-важното. Смятам, че има по-важни неща, върху които се гради здравата и хармонична връзка.

- Връзката между парите, секса и любовта – едното без другото може ли според теб?
- Идеално би било, ако всичко това е хармонично обединено. За щастие в моя живот парите, любовта и секса са в изобилие. Не ми се е налагало да избирам някое от тях за сметка на другото. Но, ако ми се наложи, със сигурност бих избрала любовта! Вярвам в добродетелите.

- Би ли се нарекла сексуална и наслаждаваш ли се на любенето, когато го правиш?
- Да, бих се нарекла сексуална и това е нормално за всяка млада жена, с нормална връзка. Смисълът на секса е да ти доставя удоволствие и наслада, и аз не правя изключение.

- Кое е най-любимото ти нещо във физически план от мъжа до теб?
- Аз смятам, че най-големият и ценен орган в мъжа е мозъкът! Мисля, че е много важно как един мъж се отнася с жената до него, подходът към нея, уважението, обичта... Много мъже забравят това днес и залагат на други качества. Би било прекрасно ,разбира се, ако „красивият” мозък се намира в красиво и секси тяло.

- Има ли превъзходство на руските любовници пред българските и какво е то? Кои мъже са най-добрите любовници и защо по-точно, обясни?
- Превъзходството не зависи от националността. Няма никакво значение един мъж какъв е по народност, смятам че навсякъде има способни в любовта мъже и такива, които не се справят подобаващо. Това зависи само и единствено от конкретният човек. Смятам, че

прословутата сексуалност на българския мъж е мит

и по-скоро измислена и насадена поради комплекс. Не мисля, че сексуалността е национална черта.

- Кое е най-налудничавото, безразсъдно и дори шантаво нещо, което си правила в личния ти и интимен живот?
- Прекалено съм интелигентна да правя безразсъдни и налудничави неща. При мен винаги всичко е добре обмислено и по план, имам график даже и в секса. Шегувам се, естествено! Всеки млад човек, имам предвид с млада душа и сърце, обича да прави налудничави неща, без дори понякога да се замисля. Шантавите идеи също имат своето очарование.

- А най-романтичната изненада за теб досега?
- На мен непрекъснато ми правят романтични изненади, повечето от които много скъпи. Даже принципът е, че

колкото по-скъпи, толкова по-романтични.

Моят приятел непрекъснато ме изненадва със скъпи кожени палта, бижута, скъпоценни камъни и пътешествия до екзотични дестинации. Но, когато веднъж ми прочете стихотворение на Вертинский, това беше изключително романтично за мен.

- Сподели честно, коя е най-смелата еротична мечта на Антония Петрова?
- Най-смелите си мечти вече съм въплътила в действителността, даже и еротични. Бих казала, че някои от тях са наистина доста смели, пикантни и любопитни... Личният ми живот отдавна е на показ в медиите и ми се иска поне сексуалният да запазя в тайна. Но ако някога имам възможност да правя секс в космическа совалка - няма да се въздържа!

- Как преминава една най-бурна нощ или ден на най-красивата жена за 2009 година?...
- При мен всяка нощ и ден са толкова бурни и неприличащи си една на друга, че няма да ми стигнат страниците на вашето издание да опиша дори една от тях... Нека да опитам - събирам всичките си учебници по право, подреждам ги като килим и лягам отгоре.

После се завивам с дипломите си и очаквам Брад Пит!

Ако това не ви е интересно, то очаквайте моите мемоари...

- Един „леко” недискретен, но много важен въпрос за нашата рубрика – кога за последно прави секс, с кого и кое е различното, което остана като усещане оттогава?
- За последен път правих секс малко преди да отговоря на въпросите за това интервю, така че спомените ми са доста пресни, но впечатленията ще си останат за мен и за партньора ми... Бих казала единствено, че се чувствам прекрасно. А сега ме извини, отново ми се прави секс! /палаво и сладко се смее – б. а./

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Антония и семейството й посрещат Коледа в нова овална къща

Мис България 2009: Хорската злоба ме преследва

Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон”

Мис България разкри световен заговор. Перничанката : “Мис Свят” е машина за пари

Антония Петрова стегна куфарите

Мис Крокодил изкрънка апартамент на морето от възрастното си гадже

Ирина Папазова: Дарина Павлова не ни плати за \"Мис България\"

Истинската Мис България” на корицата на Maxim

СЛАВА ПИШЕ: Новата Мис България била дебелана?

Народът иска \"Мис свят\" да отлъчи Антония Петрова

Майката на Мис България: Антония е със силикон

Рев, пари и оргазъм при излизането от Vip-brother-3

Мис България 2009: Винаги съм ходила с мъже с пари

Мис България била гадже на Райко Кръвта

Президентът ударил едно рамо на силиконовата \"Мис България\" Антония?

Мис България с изкуствени гърди?

Антония Петрова стана Мис България 2009

Мис-ките на 2009 година

Любовница на депутат от ГЕРБ напира за “Мис България” 2010. Скандали тресат “Визаж”

 


Сходни връзки

Антония Петрова: Правя секс по график! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Антония Петрова: Правя секс по график!
Автор: Anonymous да 2010-05-31 @ 08:59 EEST
grozna maymuna i mnogo tapa patka = elementarna kurva

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди