изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:47 EET
Защо мъжете обичат лоши момичета?    
Любопитно Мъжете обожават лошите момичета - онези разкрепостени, секси девойки, на които не им пука за чуждото мнение. Но какво толкова пък им харесват? Поразрових се малко из мъжкото съзнание (което не е много трудно наистина) и потърсих отговорите на този така важен въпрос. Защото ако знаем какво толкова ги привлича в лошите момичета, ще знаем как да завладеем сърцата им!

1. Лошите момичета не мрънкат. Те не досаждат с безкрайни обаждания по телефона, не разпитват непрекъснато \"Ама, накъде върви връзката ни, заедно ли сме или не сме\" и най-вече не мрънкат на половинките си за щяло и не щяло. Мъжете обичат жените, които малко им се изплъзват от ръцете. Когато му покажете, че можете и без него, той направо ще полудее по вас. Със сигурност ще копнее повече да сте негова, когато знае, че това е невъзможно.

2. Лошите момичета са освободени в секса. За тях няма табута в леглото, а това е най-сигурният начин (ако има такъв въобще), един мъж да ви е верен. Ако задоволявате желанията му в леглото, не прекалено, разбира се, но не и да отказвате всеки път, то това ще го подлуди.
Няма по-неприятно за един мъж, ако в леглото чува само реплики от рода :\"Не искам тази поза\", \"Не ме пипай там\", \"Не мога да правя такива неща\" и т.н. Не е редно да правите неща, които са ви неприятни в леглото, но бъдете и по-освободени. Забравете задръжките и излишните скрупули. Под завивките сте само вие и любимото момче, и най-важното е взаимно да си доставите удоволствие.

3. Мъжете са убедени, че лошите момичета са супер в леглото. В най-разгорещените мъжки фантазии жената е тигрица, която разкъсва дрехите му и прави каквото си пожелае с него. Мъжете обожават опитните жени, които знаят какви искат и как да го получат. А лошите момичета ги привличат с фаталното си излъчване и най-вече със самочувствие. Никой не знае каква сте в леглото, но ако излъчвате сексапил, със сигурност влизате в мъжките фантазии...

4. Лошите момичета носят секси обувки. Неизменна част от секси визията са обувките на висок ток. Ако мечтаете да излъчвате сексапил и само при вида ви, на мъжете да им засяда топка в гърлото, то сигурен начин са високите обувки. Зимата - високи, секси ботуши, а през топлите летни дни - чехли или отворени обувки с мноого висок ток. Само потропването по пода може да накара мъжа да полудее и да има мокри блянове с вас. За допълнителен ефект над господата - не забравяйте секси маникюра на краката. Ако сте с отворени обувки, ярко червеният лак никога не излиза от мода и винаги е възбуждащо еротичен!

5. Лошите момичета не досаждат. Едно от най-възбуждащите неща около лошите момичета е фактът, че те не хленчат на мъжете защо си разхвърлят мръсните чорапи на пода, тъй като е твърде заета да хвърля из целия апартамент своите собствени дрехи. Бъдете по-толерантни към силния пол, все пак им е в природата да са по-различни от нас. Или както се пееше в една песен \"Boys Will Be Boys\" (\"Момчетата си остават момчета\").

http://az-jenata.bg

Мръсни думи в леглото спасяват брака

Виктория Силвърстед в провокативна фотосесия с медицинска сестра

 


Сходни връзки

Защо мъжете обичат лоши момичета? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди