изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:12 EET
Kaк да определим идеалния сексуален партньор    
Любопитно
Може би знаете редица критерии, по които да оцените дали отношенията ви с един мъж имат бъдеще, например: определени черти от характера и личността му, ценностите, интересите и т.н. Сексуалният аспект на връзката ви обаче също има своите параметри, които може да оцените и така да прецените доколко нещата ще сработят в интимен план, съветват от tia.bg.


Емоционално обвързване
Този параметър показва доколко вашият идеален секс-партньор отдава значение на дълбоката емоционална връзка между вас. Ако търсите партньор, за когото емоционалната страна е от голямо значение за сексуалните преживявания, ето как да го разпознаете. Ако забележите някой мъж в приятелска компания и видите, че поставя ръката си на рамото на някой до себе си или че прегръща някого за довиждане, е твърде вероятно този човек да се чувства комфортно да проявява емоциите си и чувството на привързаност. Също така, обърнете специално внимание на мъже, които помнят името ви или някои дребни детайли, които дори самата вие не си спомняте да сте споменала. Всеки, който ви задава лични въпроси – с какво се занимавате, къде живеете, къде сте израснала – и наистина слуша отговорите ви с внимание, най-вероятно наистина е мъж, на който му допадат по-нежните и интимно-емоционални аспекти на сексуалните отношения.

Един добър тест да определите дали нивото на емоционално обвързване на един мъж е високо или ниско, е да разберете дали обича да целува. Има начини да направите това без в действителност да допирате устни. Например, кажете нещо от сорта: “Целуването е едно от най-хубавите неща в секса” и забележете дали човекът ще изрази съгласие, несъгласие или ще остане безразличен.

Сексуален опит
Този параметър показва колко комфортно се чувства един мъж да опитва нови неща в леглото и колко уверен е като цяло в секса.

Мъж със сексуален опит е вероятно да срещнете на необичайни места – например в новооткрит “нубийски” ресторант. Ако сте на по-нормално място, например в диско-бар, гледайте дансинга. Много често мъжът със сексуален опит ще е този, който “открива” дансинга или ще ви “замъкне” със себе си да танцувате първи.

Добър тест за откриване на такъв мъж, е да направите необичайно предложение към голяма група – например състуденти, колеги от работата и пр. Предложението може да е всякакво – например как да изкарате една вечер (може да предложите да си организирате купон с маски за Св. Валентин) и проследете реакциите. Ако търсите мъж със сексуално-авантюристичен дух, вашият човек е този, който реагира най-възторжено и особено, ако предложи друга гледна точка към вашата идея. Реакцията показва, че той е доста отзивчив към нови идеи и също, че няма да ви накара да се чувствате неудобно, ако споделите с него някакво желание за нов експеримент.

Поведение на прелъстяване
Този параметър показва доколко един мъж привлича вниманието на околните върху сексуалността си и дали знае как да използва чара си да привлече тази, която харесва.

Като цяло, мъж, който умее да прелъстява, се чувства комфортно със сексуалността си и не се притеснява да го показва. Външното “перчене” не винаги казва как точно ще се държи той, когато “пуснете райбера”. За да добиете реална представа за сексуалността, трябва да оцените и другите параметри.

На повечето жени вероятно им е приятно някой да ги ухажва и съблазнява, стига този някой да знае кога да натисне копчето за изключване. Добър тест да оцените дали поведението на прелъстяване е нормално или прехвърля границите, които вие може да приемете, е да заведете потенциалния партньор на място, където със сигурност има много други жени, например в някой фитнес-клуб. Ако той покаже, че не знае как да контролира поведението си на прелъстяване, то може би за вас по-добрия вариант е да се откажете от създаване на по-задълбочени отношения.

Либидо
Да намерите партньор, чието либидо кореспондира с вашето, е от изключително значение. В противен случай нещата ще са доста д***ансирани – когато той има настроение за секс, вие няма да го имате и обратно. В зависимост колко често сте готова за секс, е добре да подберете партньор със същата готовност.

Фокусиране върху оргазма
Някои хора се фокусират изключително върху преживяването на оргазъм, докато други се наслаждават на секса и на това, което може да доведе до оргазъм. Вероятно вие желаете мъж, който има същото отношение към секса като вас – оргазмите наистина са важни, но не са единствения фокус.

Може би няма да ви изненадаме с твърдението, че фокусираните върху връхната точка хора са и хора, ориентирани към постигане на цели. Те дори може да са в определена степен “състезатели”. Дръжте под око мъже, които се стягат, ако трябва да играят някаква игра – дори и приятелски мач с колеги.

Хората, ориентирани към цели са също така и много “зрителни” типове. Те са склонни да се фокусират върху това как изглеждат нещата и се стремят към красотата като към единствена цел. Обърнете внимание на този, който винаги коментира как изглеждате вие или другите около него. Дали просто правят оценка или са обсебени от това? Вие вероятно бихте желала някой, който просто дава оценка. dir.bg

Грешки, които жените допускат в леглото

Сексът и... политиката

От какво се боят мъжете по време на полов акт?

Жените избират сексуален партньор според челюстите

Целувката - тайната на дълголетието и на щастливия живот

Sarah Elizabeth 80 Sarah Elizabeth

 


Сходни връзки

Kaк да определим идеалния сексуален партньор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди