изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:14 EET
70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, 75% от жените мислят точно обратното    
Любопитно
Арогантни, неспособни и пестеливи в емоциите си са българските мъже според попълнените от жени анонимни анкети в започналата днес национална кампания за проучване на сексуалността под наслов „Става ли българският мъж?“.


Началото на кампанията бе дадено на 13.06.2010 г. в Борисовата градина в София, където на гражданите попълваха анонимни анкетни карти. Организатор на кампанията е сайтът www.pitat.me.

Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина“ от гражданите, имаше въпросници и за нежния пол. Дамите също оценяваха сексуалната мощ на българските мъже, а съпоставката на двете гледни точки се очаква да представи интересни резултати и несподелени истини.

„Може ли и по колко може българскят мъж?“, „Добър любовник ли е българският мъж“, „Удовлетворява ли партньорката си“, „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?“, „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?“ – това са само част от провокативните въпроси, които бяха искрено зададени и получиха отговор без цензура.

Над 800 души попълниха анонимната анкета през първите два часа от старта на проучването. По-смели и категорични в даването на мнението си бяха представителките на нежния пол. Сред една голяма част преобладава негативизма за способностите на българския мъж. Част от тях се изказаха отрицателно не само за сексуалното, но и въобще за битово отношение на мъжете и ги квалифицираха като арогантни, неспособни и пестеливи в емоциите си. Стартира първата по рода си национална кампания за проучване на сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж?“. Началото на кампанията бе дадено на 13.06.2010 г. в Борисовата градина в София, където на гражданите попълваха анонимни анкетни карти. Организатор на кампанията е сайтът www.pitat.me Мъжете обаче попълваха анкетата с интерес и чувство за хумор. Повечето от тях твърдяха, че не са чували за секс-хапчетата и не ги ползват.

На база първите попълнени анкети, от деня на пускането на сайта и в деня на самото събитие в София, част от изненадващите резултати са следните:

70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, а 75% от жените мислят точно обратното.

Жените кръшкат повече от мъжете.

Над 60% от жените обвиняват мъжете за „засечките„, а повече от 80% от мъжете твърдят, че проблема е при техните половинки.

Подобен тип допитване сред населението се прави за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу, а дискусиите, свързани с нея са в много тесни приятелски кръгове или в краен случай с медицински специалист, сочат инициаторите. Поддържайки мита за можещия български мъж, проблемът остава в сянка, а резултатът е цялостна дезинформираност на населението.

Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Чрез това проучване сайтът www.pitat.me отправя предизвикателство към българите, защото истинският мъж се познава по това, че може да признае проблемите си и да потърси помощ, когато се нуждае от нея. Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми.

Националната проучване „Става ли българският мъж?“ ще обхване редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. След края на проучването през месец септември 2010 година, на интернет страницата, освен резултатите ще бъдат публикувани най-интересните и сензационни отговори.
/БЛИЦ

Става ли българският мъж?

Интервю с пъшкаща жена №1 в света, следваща религия

Жените не си падат по скромни, а по лоши момчета

Kaк да определим идеалния сексуален партньор

Митове за мъжете и секса

На каква възраст трябва да се лишим от девствеността?

ТОП 10: Най-скандалните знаменитости на всички времена

Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света

Идеалната жена припада след оргазъм

Сексуалната мощ на българския мъж е вече мит

Пътеводител за женските ерогенни зони

От гушкането без секс мъжете ни затъпяват

От какво са най-често неудачите на мъжете в леглото

БРИТАНКАТА С ПО 300 ОРГАЗМА НА ДЕН СИ НАМЕРИ МЪЖ

Сексът и... политиката

Англичаните били лъвове в леглото

 


Сходни връзки

70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, 75% от жените мислят точно обратното | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди