изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:01 EEST
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПОДПОМОГНА СИНА НА МОКАТА    
НовиниРешение за отпускане на 2000 лева от бюджета на Общинския съвет, за да се подпомогне лечението на сина на почетния гражданин на Добрич  и първи олимпийски шампион на България Борис Георгиев Моката, взеха местните парламентаристи на Добрич.

Средствата вече са преведени, научи НДТ. Както по-рано съобщихме, синът на Моката има открит тромбофлебит с разкрити варикозни вени. Единственото спасение, за да не бъде ампутиран крака му е спешна операция. В писмо до общината почетният гражданин на Добрич потърси помощ, за да може детето му да продължи своя път. Стана ясно, че нито един български лекар не се наема да извърши животоспасяващата операция на сина му и тяхната надежда е в известен израелски лекар, който трябва да пристигне в България. За спешната операция е необходима голяма сума, която Моката на може да осигури. Преди време в своята мъка и отчаяние видният добруджанец беше готов да продаде медала си, за да спаси свидната си рожба.
Кметът на Добрич Детелина Николова призова добричлии да се включат в дарителска акция.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПОДПОМОГНА СИНА НА МОКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди