изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:55 EEST
Как да разберем, че той ни изневерява?    
Любопитно Едва ли има жена, която да не си е задавала въпроса \"Той изневерява ли ми?\" Ако има жена, която да го отрече, значи откровено лъже и другите, и себе си. Изневярата е болна тема в много връзки и семейства. Скрита или явна, тя често присъства като фактор в нашите взаимоотношения. Но най-вече, за да ги прекъсне.

Дали обаче има възможност да разберем, когато любимият ни мъж спи с друга жена? Кои са симптомите за тежката диагноза \"изневяра\" и съществува ли сигурен начин, по който да я установим? Това попитахме няколко дами на различна възраст. Те споделиха своя личен опит и дадоха мнението си за това как да разпознаем неверния мъж:

Я.Г., 24г., София
Според мен, когато мъжът изневерява, става неспокоен. Спира да ти прави разни забележки, не изказва мнението си по дадени въпроси, както преди. Изобщо, гледа да не се набива на очи, да е по-тих и смирен. Съгласява се с всичко, което му кажеш и избягва да ти противоречи. А класически начин да разбереш за изневярата е телефонът му. Изведнъж може да откриеш нови приятели с имена \"Марин\", \"Светльо\" и прочие, които досега не си виждала, камо ли да ги познаваш лично.
Моят приятел, когато крие нещо от мен, някаква тайна, избягва контактът с очи. Това е явен знак, че нещо не е наред.

К.М.,26г., Варна
Има няколко много изпитани начина да разберем дали той изневерява. Първо, звъни му телефонът и той не вдига пред теб, а излиза да говори навън. Доста е съмнително, както и оправданието му, че не говори пред теб, защото е по работа примерно. Второ, излиза често с \"момчетата\" и те убеждава колко скучно ще ти е с тях. Трето, колата му изведнъж започва да става много чиста - няма и косъмче, а ароматизаторът убива всеки друг естествен или не аромат. Четвърто, упорито отказва да отидете някъде, под предлог, че никога не му е харесвало там, а пък твоите приятели ти споделят, че често са го виждали именно в това заведение.

М.В., 32г., Русе
В подобни случаи разчитам на женската си интуиция, което е много важно. Всичко може да го издаде - жест, мимика, комплимент, който не е в негов стил и подсказва, че е гузен. Промяната в отношението - независимо дали към по-добро или по-лошо, също издава. Всяка промяна е сигнал за нещо, което се случва под повърхността. А и щом вътрешният ти глас казва: \"Нещо не е наред\" - най-вероятно е така.

Д.К., 35г., Кюстендил
За мен е ясно, че мъжът ми ми изневерява, когато изведнъж изгубва желание за секс с мен. Изморен е или му се спи, все си намира някаква важна работа, застоява се пред компютъра - всичко това е знак за сигурна изневяра. Изчезва нанякъде из апартамента с телефона си и говори тихо. Нетипично често излиза с приятелите си, станал е по-суетен или пък прекалява с парфюма, когато излиза. Но най-издаващото е поведението му - ако е по-изнервен, гледа по особен начин, някак гузно, работата изглежда ясна - той ми изневерява!

http://az-jenata.bg/

Жените не си падат по скромни, а по лоши момчета

Изневярата и защо изневеряваме

7-те фази на брака

Защо жените остават в посредствени връзки, дори когато и сърцето, и здравият разум негодуват?

Какво премълчават мъжете?

Защо изневеряваме - кои повече, кои - по-рядко

Установено е колко продължава идеалният секс

ДНК тестове за откриване на изневери

Francesca Frigo 02 Francesca Frigo

 


Сходни връзки

Как да разберем, че той ни изневерява? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди