изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:55 EET
Здравен хороскоп – 21-27 юни 2010    
Хороскоп През седмицата 21-27 юни Луната продължава да бъде растяща, във фаза Първа четвърт. В сутрешните часове на 21 юни е в знака Везни, а в часовете между 12.44 и 15.14 Луната е „без курс“, т. е., до преминаването и в следващия знак не прави аспекти с другите планети. В такива часове хората могат да бъдат по-разсеяни, с неправилна преценка на ситуацията, което предразполага към грешки. А някои грешки могат да бъдат с тежки последствия. Затова е желателно да не рискувате и да бъдете на сигурно място.

На 21 юни до 15.14 часа не се препоръчват операции на бъбреците, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени. След 15.14 часа Луната преминава в знака Скорпион, където ще бъде до 21.10 часа на 23 юни. Когато Луната е в знака Скорпион не са желателни изобщо оперативните намеси. Плутон – планетата на трансформацията, раждането и смъртта управлява този знак и ако в рождения хороскоп има предразполагащи аспекти на планетите към усложнения при оперативни намеси, животът на човека може да бъде застрашен по някакъв начин. Но всичко зависи от индивидуалния хороскоп на всеки човек.

Ако ви предстои животоспасяваща оперативна намеса, трябва да се извършат допълнителни действия за предпазване от усложнения в следващ ден, подходящ според знака на Луната.

На 21 юни след 15.14 часа, на 22 и 23 юни не се препоръчват операции и особено на дебелото и правото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката или отстраняване на туморни образувания, пиърсинг на гръдните зърна. Нежелателни са случайните полови контакти, поради възможността от инфекции, предавани по полов път, от нежелана или извънматочна бременност.

22 юни е неблагоприятен ден предимно за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Възможни са нарушения в кръвообращението и сърдечни аритмии, ендокринни смущения или емоционални сривове, които да бъдат предпоставка за влошаване на здравословното ви състояние. Луна в Скорпион предразполага към невъздържаност в емоциите, желание за доминиране и манипулации, ранимост и отмъстителност. Бъдете по-търпеливи и толерантни към другите, за да си спестите и възможните здравословни проблеми.

23 юни е неблагоприятен ден най-вече за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. На този ден Луната прави предизвикателен аспект с Нептун. Възможни са злоупотреби с наркотици и алкохол, отравяния с храна или лекарства, алергични реакции при анестезия. Пазете и наблюдавайте децата си, защото напоследък зачестиха отравянията и злоупотребата с алкохол и наркотици. Ако имате предразположение към алергии, направете изследване (т. нар. проби) за чувствителност преди поставянето на каквато и да било упойка или контрастни вещества при провеждането на рентгенови изследвания. При възрастните и болни хора са възможни отоци и ендокринни смущения, затова е желателно да не се прекалява със солта. Ще ви се отрази добре печена риба на скара или на фурна с пресни зеленчуци за гарнитура.

На 23 юни, в часовете между 18.32 и 21.10, Луната е „без курс“, след което преминава в знака Стрелец и ще бъде там до 05.21 часа на 26 юни.

На 24 и 25 юни не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища. Кръвопреливания и кръвопускания също не са желателни, поради по-бавното съсирване на кръвта при Луна в Стрелец. Желателно е мазнините да са в ограничено количество.

На 25 юни Меркурий – планетата на мисловния процес, комуникациите и транспорта е в съвпад с неподвижната звезда Бетелгейзе от съзвездието Орион и в предизвикателен аспект от 90 градуса (квадратура) със Сатурн, като и двете планети са в критични градуси. Тази звезда е с позитивно влияние по своята същност, но предизвикателните аспекти могат да създадат предпоставки за травми и счупвания на горни крайници и ребра, костно-ставни болки, нарушения в говора и двигателните функции, нарушения в дишането, шизофренни психози. Избягвайте задимени помещения, внимавайте за пожари и не предприемайте рисковани маневри по пътищата, особено родените през последната декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

На 26 юни, в часовете между 02.33 и 05.21, Луната е „без курс“. В 05.21 часа Луната преминава в знака Козирог, а в 14.30 часа е Пълнолуние и Лунно затъмнение в знаците Рак и Козирог. Пълнолунията и Новолунията оказват силно влияние, но затъмненията влияят още по-интензивно върху процесите в организма и здравето на всеки човек. При Пълнолуние съществуват предпоставки за кръвоизливи и усложнения при евентуални оперативни интервенции. А при затъмнение тази възможност е още по-голяма. Трябва да си осигурите позитивна и спокойна атмосфера, да почивате активно и да не приемате алкохол или силни лекарствени средства. Лунното затъмнение ще окаже най-силно влияние върху родените мартенски Овни, юнски Раци, септемврийски Везни и декемврийски Козирози. Пълнолунията и Лунните затъмнения оказват голямо влияние и върху психиката на човека, затова хората с психични заболявания и емоционални разстройства трябва да вземат превантивни мерки за здравето си. Тъй като затъмнението е в знаците Рак и Козирог уязвима е храносмилателната система, костите и зъбите. Денят не е благоприятен за вадене на зъби, но е подходящ за изчистване на зъбния камък, както и за лечение и профилактика на стомашни и костно-ставни заболявания. Затъмнението образува т. нар. в астрологията тауквадрат (две или повече планети в опозиция – ъгъл 180 градуса, които успоредно с това правят и аспект квадратура към трета планета – ъгъл от 90 градуса помежду им), включващ опозиция на Слънцето и Меркурий в Рак, в опозиция с Луната и Плутон в Козирог, всичките квадратиращи Юпитер и Уран в знака Овен. Сатурн, с малко по-широк орбис и все още в знака Дева, образува с всичките изброени планети космически кръст. Тези аспекти нарушават правилното функциониране и създават предпоставки за нарушения в здравословното състояние и блокажи на онези органи и системи, показани в рождената карта на всеки човек. Затъмнението ще се вижда от голяма част от Северна и Южна Америка, Източна Азия и от България.

В мунданен план това затъмнение може да предизвика природни катаклизми, травми и инциденти, катастрофи с всякакви транспортни средства. Ако не е наложително, не пътувайте на този ден и избягвайте конфронтациите.

Може да проведете на 26 юни Лунната диета, като в рамките на 24 часа консумирате само вода (преварена или минерална) и/или билкови чайове. Така ще пречистите организма от натрупаните шлаки и ще подобрите функциите на органите и системите.

На 27 юни Луната все още е в знака Козирог и ще оказва влияние и върху родените през втората декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог. Не се претоварвайте и обърнете внимание на близките си.
Бъдете здрави!  http://az-jenata.bg

Маргарита Паскалева
E-mail: moyata_rusalka@abv.bg
GSM: 0887005209

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп – 21-27 юни 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди