изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:17 EET
Мариана Попова: Обичам френската любов!    
Интервюта Актьорът Дарин Ангелов е голямата ми тръпка.

Мариана Попова е родена през 1978 г. в София, зодия „Близнаци”. Певицата, която забъркаха в сексскандал с президента Първанов, се определя като „едно добро, умерено, скромно момиче, на което нищо човешко не му е чуждо”. Държи обаче да подчертае, че е моногамна.

За първи път тя се влюбва на 12 години, а истински интимни отношения има много по-късно, някъде на 16, с „едно много добро и възпитано момче, с което бяхме заедно повече от 3 години. Най-интересното е, че и двамата бяхме девствени и сексът беше загадка за нас, но по-късно всичко си дойде на мястото”.

В края на декември миналата година Мариана Попова стана майка на малката принцеса с библейското име Мария-Магдалена. За разочарование на клюкарите и злобните сплетници детето не е от Георги Първанов. Таткото на артистичното момичеце е италианецът Ханес.


..........................................
- Разкажи ми за твои сърдечни връзки с известни мъже?

- Не съм имала любови с известни мъже и мисля, че те не са за мен. Залагала съм на по-скромните момчета, които здраво са стъпили на земята и не се нуждаят от това постоянно да им се повтаря колко са велики в работата си. Не понасям егоцентричните, себични и самовлюбени мъже, които в повечето случаи се оказват хомосексуални! Ако говорим за първата ми истинска любов, която ме накара да дам и невъзможното от себе си, това е любовта ми с актьора

Дарин Ангелов, когото обичам и до днес и може би завинаги!

- Разбивали ли са сърцето на Мариана Попова и как преживяваш страданието?
- Да, в любовен план страдам на 100 процента. Тъгата започва от затварянето ми вкъщи, отказвам се от храна, губя желанието си да излизам и да общувам. Тъгата ми е толкова силна, колкото и любовта - трябва да се изживява максимално, за да си направиш равносметка и следващия път да си по добър и за себе си, и за другия.

- Какви мъже привличат вниманието ти?
- По принцип мъжете в моя живот, независимо дали са звезди или не, ме привличат първо с чара си, а ако след това успея и да си говоря добре с тях, може и да се получи нещо. Един мъж за мен трябва да е красив, сексуален и да не е българин - това именно като че ли най-добре се вписва в моя модел. Предпочитам да е над 30-те години, испанец или италианец например, скромен, с огнен поглед, който обещава истински преживявания.

- Определяш ли се като сексуална жена?

- Естествено, мъжете не пестят комплиментите си. Но аз разбирам дали наистина е така, ако след случката те продължат да се обаждат и да те искат. Да ти кажа честно, до ден-днешен се чувам със повечето от тях, така че може би им е харесало.

За повече информация, моля, свържете се с тях!

- Кои са любимите ти любовни „манипулации” – ще изреждам някои, за да ти е по-лесно. Целувките?
- Нещото, без което не бих стигнала до секс. Едно от най важните неща за мен!

- Класически секс?
- Предпочитаният секс от мен, особено за първия път.

- Орална любов?
- Нещо, което определено ме възбужда и говори за истинско отдаване и желание към обекта.

- Анален секс?
- Не е за мен, но по порнофилмите „седи” добре. Ако някой мъж ми го предложи, няма да ми направи добро впечатление.

- Садо-мазо секс или нестандартни места?
- Казват, че хората се различават от животните, но тук май ги бием и се превръщаме в по-големи животни от тях.

- Сексатрибути?
- Да ти кажа честно, имам един вибратор вкъщи, който ползвам за украса, подариха ми го за един рожден ден. Казват, че всяка уважаваща себе си жена трябва да има вибратор. Аз пък казвам, че ако си стигнала дотам, по-добре да смениш гаджето.

- Сексуалната ти мечта?

- Мечтая си за 10 дена на Малдивите с мъжа, в когото съм безнадеждно влюбена, и само двамата да се отдадем изцяло на романса, пък после каквото ще да става!

- Имала ли си случай, в който си казвала на някого директно, че го харесваш или желаеш сексуално?
- Аз съм много откровен човек и когато някой ми харесва - директно му го казвам, без да губя време. Що се отнася до мъжете, добре е те да са романтични. Обичам скромните подаръци, милите думи, вечерите на свещи и търпението, многото търпение...

- Колко дълго може Мариана Попова без секс?
- Без секс мога колкото е необходимо.

Не съм нимфоманка.

Виж, без любов ми е по-сложно, защото много обичам да съм влюбена и да си мечтая. Не допускам да живея без любов, за мен тя е движещата сила.

- Правила ли си секс а’ла филма „9 седмици и половина”?

- Любимите ми плодове са портокали и ягоди, но не ги „употребявам”, както във филма „9 седмици и половина”. Сексът си е секс, а след това е добре да хапнеш от любимите си плодове, но това е друго удоволствие.

- А правила ли си стриптийз за любимия си мъж?
- Преди известно време обичах да изпълнявам пред любимия мъж т. нар. от мен „идиотски стриптийз”, но това вече е минало.

- Обичаш ли еротичното бельо като допълнение към любовната игра?
- Не обичам еротичното бельо, пречи ми! За устните ми мъжете са ми казвали, че били незаменими! Най-много се възбуждам от долната част на корема на мъжа – там, където се образуват два свода, водещи към интимностите им.

- Размерът на мъжкия атрибут има ли значение?
- Разбира се, че има значение, цветът няма значение! Мисля, че един член от 16-17 см е достатъчен и

да се качим най-много до 23

максимален, защото оттам-нататък става малко по-сложно.

- Идеалът ти за най-готин и секси мъж от известните и познати имена по света и у нас?
- Да е красив, дупето му да е малко и стегнато, очите също са определящи.

- Как обичаш да протича една твоя страстна любовна нощ?
- Вечеря на свещи, приятен разговор за любов, нежни целувки, лек алкохол, докосвания, музика – лека, нежна, интимна... Бавен романтичен и нежен секс, дълга любовна игра, пак целувки, пак секс и така поне 4 денонощия… Цигарата след секс е задължителна за мен, голямо удоволствие е!

Едно интервю на Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мариана Попова: Обичам френската любов! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди